Thursday, May 30, 2013

Comanda Fragrancedirect

 


Zilele trecute tocmai am primit comanda de pe fragrancedirect. Spre surprinderea mea, comanda a ajuns in mai putin de 2 saptamani iar toate produsele au fost in perfecta stare. Din spusele colegei mele, fardurile de cele mai multe ori nu ajung intregi, dar de aceasta data, am avut noroc.




 



Primul produs din lista mea a fost un set de 18 nuante de fard de la Creative Colours. Desi prima daca cand am deschis cutiam m-am speriat de stralucirea aurie a nuantelor, din fericire colorile sunt mate, fardul este destul de rezistent si culorile sunt perfecte de purtat ziua.








Al doilea produs care si-a gasit imediat un locusor pe lista mea de cumparaturi a fost balsamul de buze de la W7 cu aroma de cirese. De acest balsam m-am indragostit acum 4 ani, cand o prietena mi l-a facut cadou de ziua mea. Ador textura lui si mai ales textura cremoasa care nuanteaza usor buzele si le hidrateaza.




 
 De mult vroiam sa imi cumpar o oja cu sclipici, mai ales ca acestea lipsesc cu desavarsire din colectia mea de oje. Asa ca imedia am ales o oja de la NYC Expert, nuanta Disco Ball. Si daca tot am vazut aceasta oja, nu am putut rezista tentatiei sa imi mai maresc colectia cu inca 7 :)). Asadar am ales o oja de la Manhattan Rock Topia, nuanta 3. Sa nu va lasati inselate de culoare pe site, prezentarea acestei nuante e un portocaliu fosforescent pe cand in realitate e un portocaliu pastel.






Acest set de 3 mini oje de la Royal Cosmetics, mi s-a parut absolut adorabil! Mai ales ca eu nu am nuante atat de cuminti. :)) Abia astept sa le incerc.






Dupa cum bine stiti, am avut in ultima perioada mari probleme cu unghiile, din fericire acum si-au revenit, sunt mari si mai rezistente ca niciodata. Am mai avut produse de la Constance Carroll si am fost multumita de ele, asa ca nu am refuzat oferta de 0,5 £ bucata.





 
Acest set mi s-a parut foarte simpatic, asa ca... l-am facut al meu. :D Tusul e tineresc si perfect pentru o petrecere iar luciul e... o idee prea colorat pentru gustul meu.









Rujul, cum l-am vazut, m-am indragostit de el. Nuanta Pinot Noir de la Prestige Cosmetics e absolut superba. De mult cautam nuanta aceasta.









Comanda a costat in total 9,43 £, mai exact 50 de lei. Sunt foarte multumita de produse si abia astept sa dau comanda din nou. Deja am in vizor multe, multe produse. :D Daca sunt doritoare, din Iasi, sa dea comanda pe fragrancedirect, da-ti un semn si facem comanda impreuna pentru a scadea taxa de transport.


Voi ati dat comanda pe fragrancedirect? Cum vi se par produsele comandate de mine?

13 comments:

  1. Arată bine produsele ! Să le folosești cu drag !

    ReplyDelete
  2. uhu, 50 de lei atatea produse!!! <3
    sa le folosesti cu placere! :*
    eu am 2 comenzi la activ...mai urmeaza :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ms, ms, abia astept sa dau si eu din nou.
      Chiar, am gasit inca un site ff interesant.
      Trebuie sa ne intalnim, neaparat. :))

      Delete
    2. pai aarrataa si miee!! pai hai c-am terminat sesiunea :)) sa ne vedem. tot pastrez pachetu ala de tigari gol =))

      Delete
    3. Chiar trebuie sa ne vedem. eu duminica a ultimul examen si apoi... tot timpul din lume. :)

      Delete
  3. Cate bunatati cu 50 de lei :x!
    Sa le folosesti sanatoasa :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc. Sa stii ca tot nu-mi vine sa cred ce multe sunt. :)

      Delete
  4. Frumoase produsele ! Sa le folosesti sanatoasa !

    ReplyDelete
  5. Sa le folosesti cu palcere :*

    ReplyDelete
  6. Am inteles ca pot exista si alte taxe postale, tu ai platit ceva in plus cand ai ridicat coletul? :)

    ReplyDelete