Tuesday, January 28, 2014

Brighten your day with colorful nail polish!

Când începe sesiunea, începe oboseala, încep nervii, începe programul încărcat.
DAR, asta nu înseamnă că trebuie să ne abandonăm pe noi însene şi să nu ne mai pese de micile plăceri, precum o ojă frumoasă pe unghii, o pauză pentru masca de faţă care ne iluminează tenul sau ascunsa plăcere pentru o budincă de ciocolată.

Aşa că, printre examene şi proiecte, am acordat puţină atenţie unghiuţelor mele, care din păcate au redevenit mici, mici de tot. (niciodată nu reuşesc iarna să le păstrez lungi) Aşa că în miez de noapte, am ales culori puternice, accesorizate cu puţin sclipici pentru a îmi înveseli ziua ori de câte ori mă uit la ele.


Am folosit 4 oje: de la L'oreal am folosit 210-Shoking Pink, 302-Exotic Canaries şi 611-Sky Fits Heaven; şi de la AllSun glitter-ul nr 68.



Niciodată nu am mai întâlnit un sclipici de o calitate atât de proastă, este gros, se usucă foarte, foarte greu, şi deşi este plină sticluţa de particule de sclipici, pensula rămâne aproape tot timpul goală, păcat, mai am un glitter de la această firmă, dar acela nici nu poate fi comparat cu acesta.



Ce spuneţi, şi voi aveţi nevoie de mici "energizante" ca acestea în timpul sesiunii? Sper să vă placă manichiura mea şi vă doresc multă baftă în sesiune pentru cele care aţi început şi voi sesiunea!

6 comments:

  1. super frumi <3 mi-ai facut pofta de glitter!

    ReplyDelete
  2. imi plac ojele, portocaliul acela in special!

    ReplyDelete
  3. foarte frumoase shi vesele <3

    ReplyDelete
  4. Colorate si vesele <3
    Am un concurs cu manichiuri ,daca vrei sa participi te astept cu drag :)
    http://crissscri.blogspot.ro/2014/01/concurs-valentines-day.html

    ReplyDelete
  5. De obicei imi fac unghiile dupa ce scap de un examen ca sa am energie pentru urmatorul.
    Imi plac mult culorile folosite, sunt asa vibrante

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/2014/01/back-to-black.html

    ReplyDelete