Sunday, April 27, 2014

I will become The ONE!




Astăzi vreau să vă vorbesc despre noua gama de machiaj The ONE de la Oriflame, de când am aflat prima dată de această gama, mi-am dorit să apară cât mai repede şi la noi, interesul fiindu-mi captat încă de la lansarea din Stockholm. Aşadar, iată că a sosit momentul mult aşteptat.

Produsele din această gamă trezesc curiozitatea tipic feminină din mine şi mă împing să aflu cum îmi pot "îndulci" ziua cu un strop de culoare şi noutate. Deoarece sunt o persoană activă şi mereu dornică de noutate şi gata de acţiune în viaţa mea, am nevoie de produse care să vină în ajutorul meu; să scurteze timpul pe care îl dedic machiajului dimineaţa şi care să mă "asiste" pe tot parcursul zilei, deoarece machiajul este aliatul oricărei femei. Iar gama The ONE vine ca un răspuns la cerinţele mele, a sugestiilor noastre în materie de frumuseţe.

Colecţia The ONE este împărţită în 3 categorii menite să corespundă nevoilor şi dorinţelor fiecăreia dintre noi, precum:
Frumuseţe de zi cu zi
Mega Impact
Ultra rezistenţă


   

Din perspectiva mea, această colecţie îndeplineşte prin cele 3 categorii, nevoile tuturor femeilor din lume.
·         Gama Frumuseţe de zi cu zi vine în ajutorul femeilor mereu pe fugă, ce îşi doresc nişte produse care să le asigure crearea unui look natural, fresh şi rapid.
·         Gama Mege Impact este ideală pentru realizarea machiajelor de seară, punând în evidenţă cele mai frumoase trăsături ale feţei şi fiind acel strop de culoare pentru un look de admirat şi invidiat.
·         Şi nu în ultimul rând, Gama Ultra rezistenţă cu produse long-lasting, ce ne oferă un machiaj de durată, pentru a arăta minunat întreaga zi.




Ceea ce mă încântă la produsele Oriflame este faptul că îmi inspiră credibilitate şi îmi arată faptul ca această firmă inversteşte în mine, se pliază pe nevoile şi sugestiile mele ca femeie şi îmi oferă acel feeling that... I'm THE ONE! Sunt sigură că noua gamă de produse "The One" ne vor depăşi aşteptările şi ne vor încânta zi de zi.

Voi ce părere aveţi despre noua gamă de produse "The ONE" de la Oriflame? Vă ispiteşte şi pe voi această campania? And does it make you feel THE ONE?

2 comments:

  1. Abia astept sa incerc si eu un produs din aceasta gama.
    Alexandra - http://chic-and-everything.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. Suna foarte bine. Trebuie sa incerc si eu!

    ReplyDelete