Friday, February 13, 2015

In love with Gabrini Brilliant & Matte





În seara aceasta vreau să vă prezint două oje noi de care pur şi simplu m-am îndrăgostit. Chiar înainte de Crăciun am descoperit 2 game noi de la Gabrini, anume gama Brilliant şi Matte. După cum ştiţi am făcut o MARE obsesie în ultimul timp pentru ojele texturate iar ojele Gabrini din gama Brilliant întrec orice aşteptare, mai ales pentru preţul lor de numai 5 lei.







De asemenea au început să îmi placă şi ojele mate, deşi pentru moment am doar 2 oje din această categorie, sigur în timp voi aduna mult mai multe. Eu am găsit ojele mate de la Gabrini la numai 3 lei la mine în oraş.



Vă spun sincer, chiar am rămas surprinsă de textura acestor oje mate... Sunt foarte cremoase şi pigmentate, un singur strat este destul pentru o acoperire perfectă, fără urme. De asemenea se usucă foarte repede şi rezistă până la 3 zile fără top coat. 



Iar ojele texturate, sunt mai pline de glitter decât mă aşteptam şi de asemenea sunt foarte pigmentate şi se usucă foarte repede. Am să vă adaug pe lângă manichiura de astăzi şi o manichiură mai veche pentru a putea vedea ce frumoasă este.

  
Voi aveţi oje de la Gabrini din aceste 2 gamele Brilliant şi Matte? Cum vi se par?


3 comments:

  1. Super mani,Matte am si eu cateva o am si pe asta albastra,Brilliant nu am gasit mi-a luat Andreea din Brasov puuuuup <3

    ReplyDelete
  2. Cred că aproape de jumătate din ojele mele sunt Gabrini. :D Din diferite colecții :) Și sunt înnebunită după ele și eu :)

    ReplyDelete
  3. Arata superb manichiura!
    E simpla dar de efect.
    Eu mi-am luat lac matifiant si am rezolvat orice problema- "oja mea preferata nu exista mata? lasa ca o fac eu"

    Te pup

    ReplyDelete