Monday, February 16, 2015

Review - Perie de par profesionala Tangle Teezer Salon Elite


Bună dragile mele,
Fiindcă de mult nu am mai scris un review, astăzi m-am gândit să revin în forţă şi să vă vorbesc despre peria Tangle Teezer. Am auzit şi citit numai lucruri bune despre peria Tangle Teezer, ştiam şi fete de la noi care o folosesc şi pe care le-am auzit/citit, de nenumărate ori, cât de mult iubesc ele această perie, aşadar a trebuit să o iau ca să o încerc şi eu. Eu am ales să încerc peria din gama Tangle Teezer Salon Elite, şi fiindcă am avut multe culori din care să aleg culoarea acesteia... ghiciţi ce am ales, evident că mov/lila.

 Recunosc că de foarte mulţi ani am fost tentată să o cumpăr, însă am tot evitat momentul deoarece trebuia să o comand din afară... iar experienţa mea cu unele site-uri externe şi-a spus cuvântul... (prea multe colete pierdute). Una din zile răsfoind varietatea de produse de pe Aoro am descoperit gama Tangle Teezer şi la ei. Nu vă puteţi închipui bucuria mea când am văzut că înfârşit o pot cumpără fără a avea frica că poate nu va ajunge la mine.

Hai să vorbim un pic despre istoricul firmei înainte de a trece direct la review, doar ştiţi că aşa putem cunoaşte mult mai bine produsul pe care îl folosim.

"Tangle Teezer este unul dintre brandurile consacrate în îngrijirea părului. Un păr frumos şi sănătos necesită atenţia cuvenită în ceea ce priveşte selecţia de şampoane, balsamuri şi alte produse de îngrijire a părului. Dar cine este geniul din spatele acestui brand? Stilistul englez Saun Pulfrey a început în 2005 să comercializeze perii de păr sub numele de Tangle Teezer în cadrul târgului care avea loc în Birmingham. Imensul succes a venit odata cu lansarea periei în varianta de culoare roz. Profiturile au crescut într-un ritm ameţitor, urmând premii după premii. Astăzi este cea mai bine vândută perie de păr în Marea Britanie, 8 perii fiind vândute pe minut în întreaga lume.

Observand ca una dintre cele mai daunatoare actiuni exercitate asupra parului este perierea cu o perie nepotrivita, el a decis sa inceapa cercetarile pentru o perie cu totul deosebita, care sa poata fi folosita inclusiv pe parul ud fara a provoca durere. Astfel, dupa ani de cercetare si munca intensa, Shaun P a scos pe piata peria Tangle Teezer, care a primit primul premiu chiar in anul lansarii sale – Frizz Magazine a declarat-o produsul inovator al anului 2007. Au urmat numeroase alte premii, din care mentionam doar cateva: premiul Professional Hairdresser – Top Product Award in 2008, premiul GRAZIA – Best in Beauty, premiul Cosmopolitan Magazine – Best de-tangling brush in 2011, si cel mai recent, premiul Queens, in anul 2012. "

Ce spun ei: Peria profesională de păr Tangle Teezer Salon Elite, piaptănă bine părul şi previne încâlcirea lui. Pieptănarea va fi întotdeauna plăcută,  nu trage şi nici nu încurcă părul, prevenind astfel zgârieturile la nivelul scalpului. Peria este potrivită pentru toate tipurile de păr, iar datorită formei ergonomice sofisticate, este uşor de manevrat. Pieptănatul părului n-a mai fost niciodată atât de uşor ca şi cu peria Tangle Teezer Salon Elite. Dinţii denşi ai periei asigură o pieptănare perfectă şi conferă părului o fineţe ca de mătase. Răsfăţaţi-vă cu peria de păr Tangle Teezer pentru un păr frumos şi strălucitor.

Cum funcţionează:
  • Piaptănă bine părul.
  • Previne încâlcirea părului.
  • Îi conferă fineţe şi strălucire.
  • Uşurinţa utilizării previne deteriorarea mecanică.
  • Prevene zgârieturile la nivelul scalpului.

Mod de folosire: Se poate folosi la pieptănarea părului atât umed cât şi uscat. Se recomandă pieptănarea începând de la vârfuri şi avansare către scalp.

Părerea mea: Peria de păr profesională face parte din gama Tangle Teezer Salon Elite în varianta Sweet Lilac. Celelalte colecţii  disponibile pe Aoro sunt: Compact Styler, The Original, Aqua Splash şi Magic Flowerpot şi sunt la fel de interesante datorită diversităţii cromatice şi al design-ului inovator.

Ceea ce îmi place foarte mult la această perie este faptul că se mulează perfect în palmă, având o formă ergonomică şi uşor de folosit, având un design total diferit faţă de orice altă perie de pe piaţă. De asemenea are două seturi de peri moi, de dimensiuni diferite, şi datorită alternanţei acestora părul trece uşor fără a se agăţa. Lucru ce facilitează descurcarea acestuia şi nu duce la ruperea lui. Perii sunt subţirei dar suficient de fermi, şi foarte diferiţi de cei ai periilor normale de plastic pe care le-am avut până acum. 
Folosesc această perie de mai bine de 4 luni şi sunt pur şi simplu îndrăgostită de ea. Întradevăr se ridică la nivelul laudelor. De când am început să o folosesc, am observat că firele de păr rupte ce rămân deobicei în perie au scăzut considerabil.

De asemenea faţă de alte perii, Tangle Teezer este mult mai uşor de curăţat şi de întreţinut. Doar ştiţi şi voi cât de enervante sunt scamele şi urmele de fixativ ce rămân inevitabil blocate pe patul periei şi a perilor acesteia. Nici nu vreau să-mi mai amintesc cât de mult dura procesul în cazul celeilalte. Însă în cazul lui Tangle Teezer, datorită materialului, formei dar şi a distribuţiei periilor aceasta poate fi curăţată mult mai uşor şi nici nu are acelaşi "magnet" pentru murdărie.
În cele 4 luni am încercat peria de nenumărate ori şi în diferite condiţii, am folosit-o pe părul umed, pe părul uscat, pe părul plin de fixativ, am folosit-o pentru a-mi aranja părul dar şi pentru a-l descâlci. Eu am părul foarte fin şi uşor de încâlcit, însă cu această perie periatul părului meu durează mult mai puţin, nu mai zic de uşurinţa cu care descurcă părul. Şi să nu uit, părul nu se mai electrizează la fel de tare ca în cazul periilor obişnuite.

Eu vă recomand această perie. Da, ştiu, preţul poate părea piperat, însă vă spun că merită fiecare bănuţ!
Fetele care aveţi deja această perie, care este părerea voastră despre ea? Iar cele care nu o aveţi, ce ziceţi, aţi încerca peria Tangle Teezer?

Review-ul conţine păreri subiective despre cum produsul respectiv a acţionat pentru mine şi despre cum s-a comportat în timpul utilizării .

4 comments:

  1. eu am una asemanatoare si o ador! plus nu s-a rupt deloc! de obicei rupeau periile cu parul meu :))) ,, zimtii"aia..

    ReplyDelete
  2. Uffff de cand ma chinui sa-mi iau si eu o perie din asta ,ca am auzit numai lucruri bune despre ea.Sa o folosesti sanatoasa pupicei <3

    ReplyDelete
  3. Si eu o am, este foooarte buna!! <3

    ReplyDelete
  4. Eu mi-am luat Tangle Teezer The Original. A aparut si in catalogul de Avon, iar mama fiind reprezentant, am zis ca e o ocazie buna de a o lua. E in culoarea standard - roz aprins cu negru. Pot spune ca de vreun an, sau mai mult, m-a tot intrigat. Vroiam sa o comand ori de pe un site extern, sau sa o cumpar de pe unde am mai calatorit, apoi am vazut-o la Aoro si pe site-ul Tangle Teezer romanesc. Dar tot am amanat si am amanat. Iar acum ca o am IN SFARSIT, pot spune ca e chiar buna. Chiar daca o folosesc de la scalp spre varfuri, nu se opreste un par si nu trage parul asa de mult ca alte perii. Inca nu am folosit-o pe parul umed, dar cu siguranta se va descurca si va descurca :) mult mai bine decat celelalte perii.

    ReplyDelete