Friday, April 10, 2015

Laura Clauvi n°18 Soft Grey



Bună gagici, în ce stadiu sunteţi cu pregătirile pentru Paşte? Eu aproape am terminat şi în mica mea pauză vreau să vă prezint o manichiură ce am purtat-o zilele acestea pe unghiuţe.

Astăzi vă prezint lacul de unghii n°18 Soft Grey de la Laura Clauvi de care m-am îndrăgostit datorită finish-ului ei mat.


Deşi denumirea ojei este Soft Grey, nuanţa acesteia este de fapt un albastru pastel superb! Are o textură uşor cremoasă şi necesită 2-3 straturi pentru o acoperire perfectă a unghiei. Pensula acesteia este un pic mai subţire decât a ojelor din gama Stamp, prezentate săptămâna trecută pe blog.



În ceea ce priveşte rezistenţa, am purtat-o pe unghii timp de 3 zile, timp în care am făcut curat şi gătit, iar aceasta nu s-a ciobit nici măcar un pic, a rezistat până ce am şters-o eu. 


Acesteia i-am aplicat un water decal simplu cu flori care să poată scoate în evidenţă şi mai bine culoarea ei superbă!


Dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre paleta de 86 de culori a lacului de unghii Laura Clauvi şi multitudinea de texturi, găsiţi toate informaţiile pe pagina lor de Facebook: #/LauraClauviRomania pe site-ul lor www.lauraclauvi.ro sau în magazinul fizic din Iaşi situat în Iulius Mall, etajul 2.

Voi aţi încercat produsele Laura Clauvi? Ce părere aveţi despre ele?

4 comments:

  1. super frumi oja, iar cu modelul asta ai facut o manichiura superba! <3

    ReplyDelete
  2. Superba oja si superb model,pupicei <3

    ReplyDelete
  3. modelul ala ar merge perfect pe o nuanta mai pretioasa. Albastru e frumos dar mult prea obisnuit pentru eleganta modelului!

    ReplyDelete
  4. Foarte draguta culoarea ojei, iar modelul o pune foarte frumos in valoare :*

    ReplyDelete