Tuesday, June 9, 2015

Urban Decay Naked Nail Set - Swatches & Review



Swatch Naked by Urban Decay

Hello gagici,

Acum foarte multă vreme v-am arătat că am primit cadou Naked Nail Set de la Urban Decay, de la prieteni pe care îi iubesc şi care mă cunosc cel mai bine.

Dacă v-am prezentat deja o manichiură unde am folosit oja Naked, astăzi a venit momentul să vă prezint întregul set.

Naked Nail Set, de la Urban Decay a fost lansat în colecţia din primăvara a anului 2013 şi conţine 6 mini oje a 5ml. Acestea se numesc: Naked, Sidecar, Toasted, Smog, Hustle, Creep.

Swatch Naked by Urban Decay
Swatch Naked by Urban Decay

Naked este de culoare crem foarte deschis şi are o textură cremoasă, cu pigmentul puternic. Un singur strat este perfect pentru o acoperire completă iar pensula ajută la aplicarea ojei fără a fi exces de produs.

Swatch Naked by Urban Decay - Naked


Sidecar are o nuanţă caldă de culoarea şampaniei spre roz cu micro-glitter argintiu. Sunte necesare 2 straturi pentru o acoperire perfectă şi are un finish uşor texturat datorită glitter-ului.

Swatch Naked by Urban Decay - Sidecar

Toasted este un bej spre roz sidefat care de asemenea necesită 2-3 straturi pentru acoperire optimă. Sincer aceasta este culoarea din set care mă încântă cel mai puţin, nu este chiar pe placul meu.

Swatch Naked by Urban Decay - Toasted

Smog este o ojă metalică, de culoarea cuprului cu sclipiri aurii. Este o nuanţă foarte frumoasă şi sunt necesare 2 chiar 3 straturi pentru a fi opacă.

Swatch Naked by Urban Decay - Smog

Hustle este un mov metalic cu sclipiri argintii. Este una din culorile mele preferate din set. Este foarte pigmentată de aceea un singur strat este îndeajuns.

Swatch Naked by Urban Decay - Hustle

Creep în funcţie de lumină este un gri închis sau negru cu sclipici argintiu foarte puternic. Este oja mea preferată din set şi este extraordinat de pigmentată, un singur strat acoperă prfect şi la fel ca Sidecar, are un finish uşor texturat datorită glitter-ului.

Swatch Naked by Urban Decay - Creep

Ca şi rezistenţă... au rezistat doar 2 zile pe unghii fără top-coat care să le protejeze.
Însă eu sunt absolut îndrăgostită de set şi destul de mulţumită de calitatea ojelor lui. Acum că am terminat cu examenele abia aştept să le folosesc mai mult.


Voi ce părere aveţi despre setul de oje Naked de la Urban Decay? Aveţi şi voi alte oje de la ei? Ce părere aveţi de la ele?

6 comments:

  1. nu am nicio oja de la ei :( preferata mea e ultima, e superba!

    ReplyDelete
  2. Trebuie sa incerc si nuanta de negru :d :*

    ReplyDelete
  3. Ce dragut cadou :) E o colectie placuta de oje

    ReplyDelete
  4. Superb setul,imi plac ultimele doua <3

    ReplyDelete
  5. ce dragalasenii!! Mie imi plac primele doua muuult :*

    ReplyDelete