Monday, August 17, 2015

Lac de unghii - nᵒ20 Silvered Purple


Mov, mov, mov şi iarăşi MOV! Cred că v-aţi obişnuit deja cu ideea că sunt obsedată după culorea mov. Ce să fac, pur şi simplu nu mă pot opri din cumpărat oje mov.

De această dată vreau să vă prezint o nouă ojă de la Laura Clauvi din colecţia lacurilor de unghii, şi anume nuanţa nᵒ20 Silvered purple.
După cum v-am povestit deja şi în articolele precedente, Laura Clauvi este un brand ce a luat naştere în Franţa şi este apreciat în ţările din vestul Europei datorită calităţii produselor şi preţului accesibil.

Oja de astăzi este un mov absolut superb, cu micro-glitter argintiu. Textura ojei este uşor apoasă, fiind necesare 2-3 straturi pentru o acoperire uniformă, perfectă. Trebuie ţinut cont că această ojă are un finish uşor texturat datorită micro-glitter-ului, astfel pentru un aspect lucios trebuie aplicat un strat de top-coat. Pensula acesteia este un pic mai subţire decât a ojelor din gama Stamp, prezentate săptămânile trecute pe blog.


În ceea ce priveşte rezistenţa, am purtat-o pe unghii timp de 3 zile, timp în care am făcut curat şi gătit, iar aceasta nu s-a ciobit nici măcar un pic, a rezistat până ce am şters-o eu. 



Dacă doriţi să aflaţi mai multe informaţii despre paleta de 86 de culori a lacului de unghii Laura Clauvi şi multitudinea de texturi, găsiţi toate informaţiile pe pagina lor de Facebook: #/LauraClauviRomania pe site-ul lor www.lauraclauvi.ro sau în magazinul fizic din Iaşi situat în Iulius Mall, etajul 2.

Voi aţi încercat produsele Laura Clauvi? Ce părere aveţi despre ele?

3 comments:

  1. Nu am incercat ojele de la acest brand dar sunt foarte curioasa sa le testez :) Imi place culoarea aleasa de tine <3 Pupici

    ReplyDelete
  2. woa, cat e de frumoasa oja asta!!! <3

    ReplyDelete