Monday, August 17, 2015

Review - Peria de păr Wet Brush Happy Hair Peace

După o luuuunnnggggăăă pauză pe blog, astăzi revin cu un articol nou. 

Reîncep activitatea pe blog cu un review la Peria de păr Wet Brush Happy Hair Peace. Rar sunt entuziasmată de periile de păr. Sunt una din acele persoane care foloseşte aceeaşi perie la nesfârşit. (Încă mai am peria Tangle Teezer şi mai apelez la ea din când în când)

Dar hai să vă spun cum stă treaba. Acum câteva luni bune, am primit spre testare Peria de păr Wet Brush Happy Hair Peace de la Exclusiv Cosmetics. Cum a ajuns la mine a şi intrat în perioada de testare. După cum foarte bine ştiţi, îmi place să îmi aloc un timp îndelungat de testare a unui produs înainte să vă spun părerea mea despre el, deoarece uneori prima părere poate fi înşelătoare.

Dar înainte să vă spun mai multe, hai să vă prezint peria.

Ce spun ei: Magia periei Wet Brush constă în formula folosită pentru crearea perilor IntelliFlex şi a capetelor SoftTips. Datorită formulei IntelliFlex, perii  sunt subţiri, puternici dar extraordinari de flexibili. Aceştia elimină problemele ce duc la ruperea părului, precum agăţatul firelor şi ruperea acestora.
Vârfurile SoftTips ale perilor garantează că vor rezista îndelungat şi nu vor zgâria scalpul în timpul perierii. Dimpotrivă garantează că vârfurile moi şi delicate previn căderea părului şi sunt ideale pentru persoanele cu scalp sensibil.


Cum funcţionează: Adaptabilitatea perilor IntelliFlex şi a vârfurilor SofTips elimină agăţarea şi ruperea firelor de păr, a căderii părului şi a vârfurilor despicate. Aceasta promite o periere sănătoasă a părului şi o descâlcire corectă a părului ud şi pregătirea acestuia pentru coafat.

Mod de folosire: Peria este recomandată pentru descâlcirea părului proaspăt spălat, umed, pentru a îl pregăti pentru coafare. Se poate folosi la pieptănarea părului atât umed cât şi uscat.

Părerea mea: Părul meu, deşi este subţire şi moale, este foarte des, are tendinţa de a se încâlci foarte uşor. Până de curând am fost adepta periei Tangle Teezer, (despre care v-am vorbit aici) o foloseam mereu şi nu credeam că o să mai renunţ vreodată la ea. 


În pozele mele peria poate părea mică, însă vă garatez că este mărimea standard a unei perii de păr. Perii acesteia sunt moi şi foarte flexibili, iar materialul folosit previne electrizarea părului. Întregul corp al periei este acoperit în întregime cu un cauciuc ce previne alunecarea ei din mână, special conceput pentru folosirea ei pentru părul ud, proaspăt spălat.

Design-ul periei Wet Brush este absolut adorabil! Aceasta poate fi achiziţionată în 3 modele fashion şi vesele: un model galben cu feţe zâmbitoare, un model plin de flori colorate sau în nuanţe de albastru şi verde cu semnul păcii. Eu am primit ultimul model şi sincer vă spun, îmi aduce zâmbetul pe buze de câte ori o văd. 


Dacă la peria Tangle Teezer foloseam ambele mâini pentru a mă ajuta să descâlcesc părul, datorită mânerului acoperit cu acest cauciun anti-alunecare a periei Wet Brush , pot folosi doar o mână, fără a avea frică că voi scăpa peria din mână sau că va trebui să folosesc mai multă forţă pentru descâlcire.

Am folosit această perie şi pe părul uscat. Aici am o mică nemulţumire, însă poate fi trecută usor cu vederea. Folosită pe părul uscat, datorită materialului, aceasta atrage foarte uşor scamele şi urmele de fixativ ce rămân inevitabil blocate pe patul periei şi a perilor acesteia, însă se poate curăţa uşor cu apă. Cel mai enervat este faptul că trebuie curăţată imediat după folosire, altfel scamele rămân blocate şi trebuie folosit şampon şi insistat pentru a fi îndepărtate.

După ce am avut timp şi ocazia să o folosesc pentru o perioadă mai lungă de timp, am înţeles de ce se merită Peria de păr Wet Brush Happy Hair Peace. Este perfectă de folosit pe părul ud, proaspăt spălat şi o plăcere de manevrat datorită mânerului anti-alunecare.

Fetele care aveţi deja această perie, care este părerea voastră despre ea? Iar cele care nu o aveţi, ce ziceţi, aţi încerca peria Wet Brush Happy Hair Peace?


4 comments:

  1. E funky modelul :D daca va fi sa renunt vreodata la peria mea de lemn, asta pare a fi o alternativa ok.

    ReplyDelete
  2. Stiu ca aceste perii sunt foarte bune si vreau neaparat sa imi iau si eu una :) Pupici

    ReplyDelete
  3. Peria mi-am achizionat-o de curând din Carefoure...este fenomenala,am un par foarte fin,blond și care se electrizează ușor.O ador,mă descurcă fără durere,fără rupere,fără electrizare! Nora 10

    ReplyDelete