Thursday, September 17, 2015

August Empties



Hello, hello, hello! Ce fac fetele mele preferate?

Astăzi reînvii o serie de postări care ştiu că v-a plăcut mult. Aşadar voi începe prezentarea produselor consumate în luna August.  De obicei nu consum foarte multe produse singură, însă de când m-am mutat la Bucureşti suntem doi care le folosim (unele din ele ^_^). Plus că în luna August am fost plecaţi la mare unde întotdeauna se consumă mai multe produse de igienă.

În luna August am terminat 2 creme de mâini. Crema cu Papaya şi Buttermilk de la Balea şi mini crema tot de la Balea cu Muşeţel. Pentru crema cu papaya am facut obsesie datorită mirosului, care după aplicare rămânea înpregnat în piele încă mult timp, însă nu foarte puternic. Iar crema cu Muşeţel, datorită formatului mini, am purtat-o pretutindeni cu mine în geantă. Fiind foarte uşor de folosit şi sigură, datorită capacului înşurubabil, nu stăteam cu grija că se va vărsa în geantă.


Următorul pe listă este
Spray-ul de corp de la Balea - Tropical Sunshine cu arome de portocale şi manga. Deşi la mare am avut vreme înnourată şi rece, l-am folosit zilnic pentru a adăuga un strop de culoare zilei. Iar parfumul, unul fin şi persistent mi-a adus un zâmbet pe buze.



Parfumul Playboy VIP l-am primit acum ceva vreme de la mama lui Răzvan şi l-am îndrăgit din prima clipă. Întotdeauna parfumurile din gama Playboy au fost pe gustul meu. Chiar îmi pare rău că s-a terminat, însă ştiu că atunci când voi mai rămâne fără parfum va ajunge pe lista de cumpărături.


Gelul de duş Balea cu lime şi aloe vera este un adevărat răsfăţ pentru simţuri. Din multitudinea de geluri de duş pe care le am desfăcute, acesta a fost mereu prima alegere în zilele toride de vară. Este perfect pentru un duş rapid, energizant şi răcoritor, iar în compoziţie are şi cremă, lăsând pielea moale şi catifelată după folosire.

După cum v-am mai spus şi în postări mai vechi (aici), sunt îndrăgostită de deodorantul spray de la Balea. De această dată am optat pentru unul cu aromă de pomelo roz, care miroase absolut divin, fresh şi răcoritor. Însă am fost dezamăgită, daca alte deodorante din această gamă nu pătează, acestă lăsă în urmă un praf alb care nu pătează, însă se vede inestetic pe hainele închise la culoare.

Despre apa de gură Dentalux fără alcool de la Lidl v-am povestit şi în postare aici, şi v-am spus de atunci că o iubesc şi o folosesc zilnic.

Crema epilatoare de la Farmec este secretul meu când mă grăbesc şi aleg calea cea mai rapidă. Eu o folosesc pe cea cu aloe vera de şi sunt foarte mulţumită de ea. Fetelor, o recomand cu încredere!

Crema exfoliantă Planet Spa de la Avon am descoperit-o la recomandarea Andrei, iar de atunci am tot recumpărat-o. Sunt foarte mulţumită de ea deoarece tenul meu este un pic mai sensibil când vine vorba de exfoliere iar cu aceasta nu am probleme, nu cred că voi găsi prea curând un alt scrub cu care să o înlocuiesc.

Acestea au fost în mare parte produsele terminate de mine în luna August. Au mai fost câteva dar am uitat să le păstrez pentru a le poza. Voi ce produse aţi consumat în luna August? Aştept curioasă commenturile voastre.

1 comment: