Saturday, September 12, 2015

Ojele favorite ale verii 2015

Deşi vara aceasta nu am fost cea mai activă pe blog, asta nu înseamnă că mi-am neglijat unghiuţele. Am avut mereu grijă de ele şi le-am răsfaţat cu cele frumoase culori.

Mie imi plac ojele in culori tari, puternice, cu texturi diferite care să poată exprima starea mea de spirit şi personalitatea mea. Însă vara aceasta am fost complet vrăjită de culori cuminţi, simple şi pastelate. 
Astfel, astăzi mi-am propus să vă prezint 7 oje pe care le-am purtat cel mai mult în vara 2015.


Voi începe cu oja Magic Effects - Mineral Crush de la Avon în nuanţa Pearl. De când am văzut-o în catalog m-am îndrăgostit de ea, mai ales că la începutul anului facusem o adevărată manie pentru ojele texturate. Un singur strat este îndeajuns pentru o acoperire perfectă.


Următoarea pe listă este oja Laura Clauvi - n°18 Soft Grey, un albastru mat foarte frumos. Această oja v-am prezentat-o acum ceva vreme pe blog în postarea de aici.


De oja Nicole by O.P.I din colecţia Selena Gomez, nuanţa Hit the Lights - NI G09 nici nu mai are rost să vă reamintesc cât de mult îmi place. Am folosit-o la numeroase manichiuri, precum la manichiura Water Marble sau la manichiura cu water decals Alice in Wonderland.


Următoarele 3 oje sunt de la Maybelline New York - Colorama, şi le-am achiziţionat la începutul verii din Cora. Eram foarte entuziasmată atunci că le-am prins la ofertă şi nu mă puteam hotărâ ce nuanţe să cumpăr.

Prima ojă de la Colorama este nuanţa numărul 266 care este un mint superb.


A doua ojă din gama Colorama este nuanţa numărul 301 care este un cafe au lait absolut superb.


Şi nu în cele din urmă este nuanţa numărul 426, un nude - piersica adorabil!!! Ador textura ojelor Maybelline Colorama deoarece este foarte cremoasă iar un singur trat este îndeajuns pentru o acoperire perfectă.


Ultima ojă pe care o prezint este de la Rimmel London, din colecţia Rita Ora, nuanţa 860 Bestival Blue. Această oja am primit-o de la scumpa de Andreea când ne-am văzut în Mai la o cafea. Ce să spun, a fost dragoste de la prima aplicare datorită formului foarte pigmentate şi a rezistenţei pe unghii.


Acestea au fost micile mele "obsesii" în materie de oje pentru vara 2015. Voi pentru ce culori sau ce oje aţi avut iubirea voastră de o vară? Vă aştept părerile pe blog!

5 comments:

  1. wow, ce culori pastel frumi sunt cele de la colorama!!!<3

    ReplyDelete
  2. Superbe toate,Colorama imi plac mult,pup ,3

    ReplyDelete
  3. A doua de la Colorama si cea de la Avon sunt <3 !!

    ReplyDelete
  4. pai nici nu stii pe care sa o alegi!

    ReplyDelete
  5. Si eu am absentat de pe blog, parca vara intru intr-un fel de hibernare legata de blog :D Imi plac nuantele prezentate

    ReplyDelete