Saturday, September 5, 2015

Review - Loţiunea Gloves In A Bottle

Hello gagici! (^_^)

Astăzi vorbim despre loţiunea Gloves In A Bottle. Acum ceva vreme blogosfera a fost inundată cu review-uri despre ea şi muream de curiozitate să o testez şi eu. Când mi s-a oferit ocazia abia am aşteptat să pun mâna pe ea. Am avut timp destul să o supun testelor şi să îmi formez o părere despre ea. (aproape 2 luni având în vedere activitatea mea aproape inexistentă de pe blog) Dar hai să nu vă mai fac curiose, să începem review-ul.

Ce spun ei: "Gloves in a Bottle este o loţiune de protecţie care se absoarbe rapid în piele şi care pătrunde în straturile de suprafaţă ale pielii creând un strat de protecţie şi menţinând hidratarea naturala din acestea. Acest lucru îl face să fie cel mai bun produs de îngrijire al pielii uscate.

  • Nu se ia la spalat, dar se desprinde în mod natural odată cu exfolierea celulelor pielii. Reaplicaţi loţiunea o dată la patru ore pentru o protecţie continuă.
  • Nu este grasă sau lipicioasă, nu conţine parfum, este hipoalergenică, complet sigură şi non- toxică.
  • Folosită şi recomandată de către de o gamă largă de profesionişti din domeniul sănătăţii pentru utilizarea zilnică în problemele pielii uscate."


Cum funcţionează: "Gloves in a Bottle este o loţiune de protecţie- intră în stratul de suprafaţă al pielii şi ajută la menţinerea uleiurilor naturale şi a hidratării. În loc să încerce să înlocuiască uleiurile naturale ale pielii, Gloves in a Bottle formează un scut care funcţionează ca o pereche invizibilă de mănuşi. Această pereche invizibilă de mănuşi ajută la diminuarea pierderii uleiurilor naturale şi a hidratării, oferind posibilitatea pielii să se vindece singură."

Mod de folosire: Loţiunea Gloves in a Bottle se plică în strat subţire pe piele. Aceasta se îndepărtează în mod natural odată cu exfolierea celulelor moarte ale pielii. Pentru o protecţie continuă, reaplicaţi loţiunea la fiecare 4 şi 12 ore.

Părerea mea: De când am primit sticluţa de Gloves in a Bottle am purtat-o mereu cu mine în geantă. De fiecare dată când îmi simţeam pielea mâinilor uscată o reaplicam în strat subţire, aşadar trebuie să recunosc că nu am aplicat-o chiar o dată la 4 ore, dar nici din 5 în 5 min aşa cum fac cu alte loţiuni.

Textura ei după aplicare... Nu ştiu cum aş putea să vă explic cel mai bine... Când o aplici este asemenea unei creme normale, este foarte emolientă şi intră repede în piele, însă nu lasă o senzaţie uleioasă sau lipicioasă pe piele.

După o perioadă de timp de la aplicare, dacă vă spălaţi pe mâini veţi simţi o peliculă protectoare, cum să o descriu cel mai bine... Ca şi cum aveţi un strat de gel pe piele care permite apei să treacă însă să nu afecteze, uscând pielea.

Acum ceva vreme , lucrând intens la disertaţie, de-a lungul degetului mic de la mâna dreaptă am avut probleme cu descuamarea pielii. Având foarte mult de lucrat pe laptop şi fiind obligată să folosesc mouse-ul pentru precizie tot frecam pielea de faţa de masă, în timp pielea devenind foarte sensibilă. Însă folosind loţiunea Gloves in a Bottle am scăpat de ea şi pielea şi-a revenit.

Un plus pentru sticluță este sistemul de închidere/deschidere care este foarte practic şi bun, nu există riscul de a se vărsa în geantă când o aveţi cu voi.

Eu vă recomand cu tot dragul acest produs. L-am recomandat la mai multe persoane care l-au încercat şi au fost mulţumite de el. Vă asigur că n-o să vă pară rău.

Pentru mai multe informații Like la pagina oficiala de FB-aici.


Vă aştept cu drag părerile şi comentariile. Ştiu că multe dintre voi l-aţi testat deja.



4 comments:

  1. Si mie mi-a placut tare mult,te pup <3

    ReplyDelete
  2. În sfârșit, ce aveam nevoie de atâta vreme!

    ReplyDelete
  3. am incercat o si eu de la tine si mi-a placut tare mult senzatia pe care o lasa!

    ReplyDelete
  4. This ruined regular hand creams for me... E awesome, nu se compara cu nicio alta crema pe care am avut-o pana acum.

    ReplyDelete