Monday, September 7, 2015

Week in photos (7)



Hello darlings!

Sunteți pregătite pentru o nouă săptămână plină de aventuri?

Eu îmi încep săptămâna pe drumuri, scriind această postare din autocar în drum spre Iași.

Săptămâna ce tocmai a trecut a fost plină de evenimente și bunătăți.  Bunătăți muuullteee și bune. Dar hai să nu o mai lungesc mult și să încep cu pozele.

Am început săptămâna cu o plimbare prin București, astfel am ajuns cu Răzvan până la Lacul Morii unde am urmărit un apus de soare magnific. Zona este atât de liniștită și perfectă pentru plimbările de seară.

Marți a fost 1 septembrie, dată ce a marcat patru ani și nouă luni de relație, astfel împreună cu Răzvan am sărbătorit evenimentul mergând la Movieplex să vizionăm filmul Self/Less. Am rămas plăcut surprinsă de poveste și de acțiunea din film, îl recomand cu dragă inimă tuturor care au timp să ajungă să îl vadă.



După film ne-am oprit la terasa cafenelei Cinema Cafe unde eu mi-am comandat un Snickers Frappe care a fost absolut delicios. Iar Răzvan a comandat o limonadă care pur și simplu ne-a omorât pe amândoi la ce delicioasă a fost. Am căzut amândoi de acord că tura viitoare vom încerca amândoi și celelalte sortimente de limonadă. 


De cum am aflat că Mona apare luna aceasta în revista Avantaje am hotărât că nu o pot rata. Așa că îmediat am dat o tură pe la punctele de presă în căutarea ei. Luna aceasta revista a venit însoțită de un cadou consistent, și anume o ojă cu glitter auriu de la Essence și un fard în culoarea șampaniei tot de la Essence.



Joi a ajuns la mine coletul de la scumpa de Andra. Un colet plin cu bunătăți din Belgia dar și cu premiul câștigat de mine la concursul Nivea de pe pagina blogului ei de facebook. Astfel încep și eu în forță #operatiuneademachierea.



După cum spuneam, multe, multe bunatati din Belgia. Am primit multe oje Essence, două glittere superbe, unul verde și unul holografic, un top-coat Essence care transformă orice ojă din această gamă într-o ojă texturată. O ojă China Glaze crackle pe care abia astept să o folosesc, un glitter albastru de la H&M și o oja mini mov. Tot la categoria unghiuțe am să vă spun și de cele 4 pile de unghii din care una este adorabilă sub formă de fluturaș.


La toate aceste bunătăți se mai adaugă un luciu Hello Kitty (pentru ca îmi cunoaște obsesiile), un super toning body wash de la Balance Me, un șampon uscat de la Schwarzkopf și un strugurel de la Nivea. Bineînțeles că nici dulciurile nu au lipsit, ciocolată Toblerone și, deși nu apare în poză, o acadică de ciocolată care se dezolvă în lapte cald pentru a crea o ciocolată caldă super delicioasă.


Săptămâna am încheiat-o cu o salată simplă numai bună de mâncat pe căldurile acestea nebune din București.

Voi cum ați petrecut săptămâna?

3 comments:

  1. Heyyyyy ce saptamana frumoasa ai avut,si ce de bunatati pe acolo,te puuuup <3

    ReplyDelete
  2. sa folosesti produsele cu placere :* mai astept unghiute pe blog!

    ReplyDelete
  3. Ehe ce de bunatati..revista avantaje mi-a luat-o si eu,in spceial pt fard ca oja o aveam deja

    http://deyutza87.blogspot.ro/

    ReplyDelete