Monday, October 19, 2015

Cum a fost la FMWG Party - 5 years anniversary



Hello gagici! Cum vă petreceţi această seară de luni?

Eu m-am urcat în vârful patului la căldurică cu o cana MARE de ceai lângă mine. Plimbarea până acasă la Iaşi, de săptămâna aceasta, m-a întâmpinat cu o răceală sănătoasă după care mă chinui să îmi revin.

Dar nu asta e important. Astăzi vreau să vă povestesc cum a fost la petrecerea Monei, de la From Mona With Gloss, FMWG Party - 5 years anniversary, cu ocazia implinirii a 5 ani de blogging! Cum? Nu ştiţi cine este Mona?  
Mona Croitoru este beauty&fashion blogger, make-up artist și consilier de frumusețe. Aceasta s-a remarcat pe lângă articolele apreciate de pe blog prin numeroase apariții în presa scrisă și TV, proiecte speciale și colaborări de ambasador de brand.  
Tot ea este și pe coperta revistei Avantaje în numărul de septembrie. Este o minunăţie de fată, o dulceaţă, pe care am avut prilejul să o cunosc acum mai bine de 1 an.



Petrecerea aniversară a avut loc la Restaurantul La Bordei, unde Mona ne-a răsfăţat pe toate participantele cu cornere speciale unde am putut încerca diverse servicii şi am putut testa produse. LOGIC, nu au lipsit nici exclusivităţile!





La cornerul celor de la The Body Shop a lansat în premieră un nou parfum, Black Musk. Tot aici a fost prezentă noua gamă Oils Of Life, ritualul intens revitalizant cu 3 uleiuri prețioase din semințe, ce dă o nouă viață tenului tău.





Specialiştii de la Secom ne-au încântat cu texturi şi arome diferite prin care am descoperit fito-dermatocosmeticele Life-flo.


Ne-au răsfăţat echipa de specialiști de la Robert Both Studio, care s-au ocupat de coafarea părului, iar pe partea de machiaj au fost disponibile sesiuni de make-up efectuate de make-up artistul Yves Rocher şi make-up artistul Flormar, la standurile cărora invitatele au descoperit ultimele noutăți.





În cadrul evenimentului am putut încerca în premieră în România manichiura cu imprimare digitala efectuată de Ink Nails Studio. Nu am putut rata ocazia aşa că am ales un model şi am testat aparatul. 




Multe din voi poate nu ştiu, dar sunt absolut îndrăgostită de Dream Catchers iar când am văzut că sunt modele cu el, nici nu am mai ezitat. Imi place foarte mult ideea, iar conceptul este mult mai mult decât interesant. Este o soluţie perfectă pentru fetele care nu au prea mult timp la dispoziţie pentru a realiza o manichiură complicată şi de a putea imprima orice imagine vrei pe unghii!

  
Tot de manichiură s-au ocupat și cei de la CND Vinylux! Am auzit atâtea lucruri bune despre ei din bloggosferă, încât am fost foarte bucuroasă că am avut ocazia de a le cunoaşte produsele mai bine.


Aţi crezut că asta a fost tot? Ei bine v-aţi înşelat amarnic! La petrecere am avut parte şi de prezentări în care am aflat care sunt cele 5 tendințe în make-up în 2016 cu Flormar, care sunt cei 5 pași în ingrijirea tenului cu The Body Shop, 5 sfaturi pentru unghii sănătoase de la CND Vinulux și cum  poți trece cu ușurință prin 3 stiluri diferite de coafuri în 5 minute cu specialiștii Robert Both Studio.




Nu a lipsit nici prezentarea de modă. Atelierul de creație Onebeat Fashion a prezentat o selecție de rochii de ocazie, perfecte pentru sezonul de toamnă. Iar în deschiderea acestuia, Irina Lalciu a susținut un show de Vogue excepțional, un stil de dans inspirat din marile prezentări de modă. Irina este multipla campioană a României la Hip Hop Internation alături de trupa sa, Frontline Crew, începând cu 2015, a adăugat în parmaresul ei și titlul de campioană europeană la Vogue în cadrul SDK Cehia.



Cum, iar aţi crezut că asta a fost tot? Ei bine iar v-aţi înşelat. După toate surprizele, evenimentele şi toate momentele, Mona a avut grijă să ne răsfeţe şi mai mult! Astfel, toate participantele am plecat cu goody bags pline de cadouri oferite de sponsorii evenimentului.


V-aţi convins deja că petrecerea a fost una specială, plină de surprize? Dacă încă nu sunteţi convinse, eu zic să vă uitaţi şi la pozele de la petrecere şi la filmuleţ.



M-am bucurat foarte mult că datorită petrecerii organizate de Mona am avut ocazia de a revedea fetele pe care le cunosc deja din bloggosferă, dar şi de a avea ocazia de a cunoaşte oameni noi. Nu vă puteţi imagina ce bucurie este să cunoşti faţă în faţă fetele care te inspiră zi de zi din lumea virtuală şi cu care vorbeşti foarte des. Este un sentiment extraordinar care te umple de energie pozitivă şi veselie! Şi logic că nu am putut pleca fără a face poze împreună şi fără a fotografia unghiuţele special pregătite pentru eveniment.
 


 

Îţi multumesc frumos, Mona pentru invitaţie şi pentru seara plăcută pe care am avut-o! Îţi doresc să rămâi aceeaşi fată veselă şi plină de viaţă pe care am cunoscut-o la cafea într-o zi călduroasă de toamnă. Abia aştept să văd ce idei pentru proiecte frumoase vei mai avea şi ştii ce urmează, da? Aşteptăm majoratul!

 
 



Îţi mulţumim încă o dată Mona, dar şi sponsorilor și partenerilor:  The Body Shop, Yves Rocher,Secom, L'Oréal Paris, Maybelline, Flormar, Robert Both Studio, Ink Nails Studio, OneBeat Fashion, Elmiplant, B.U., Centrul de Estetica Hipocrat, GWS Organic Beauty Center&SPA, Remington, CND Vinylux TopLine, Kashmir Hair System, Beauty Free.

8 comments:

  1. Aaa ce postare vesela si draguta! Iti multumesc tare mult! Ma bucur ca te-ai simtit bine si sigur, ne vedem si la 6, 7, 8 ... 18 :)) Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca ti-a placut postarea! Eu iti multumesc pentru invitatie si abia astept sa ne revedem. puupicei :*

      Delete
  2. Pupicei Alina,seara frumoasa a fost intr-adevar.Urmeaza un workshop frumos organizat de Mona,eu deja mi-am confirmat participarea,te pup si sanatate <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am vazut, eu nu am confirmat inca. Nu stiu sigur daca voi putea ajunge.
      Ramane sa mai vorbim. puupicei :*

      Delete
  3. Nu de mult am gasit blogul ei si chiar am vazut ca are articole foarte placute, unele dintre ele chiar m-au ajutat mult in a-mi cauta cate ceva de cumparat in momente in care n-aveam prea multe idei. Cred ca v-ati distrat de minune. Si locatia arata super bine!

    ReplyDelete
  4. Ce unghiute frumoasa! vreau si euuuu :D

    ReplyDelete
  5. Ce fain.
    Mi-ar fi placut si mie.
    http://strumfette.blogspot.ro

    ReplyDelete
  6. Hallo Alina,
    Maybee the next party you can show Mona and the Girls the Tweezer that you develope with international team of bloggers. Will be a surprize for them. For me was surprice you are origin from Iasi. So it will be easy to keep contact with AndraKat.

    ReplyDelete