Friday, October 23, 2015

Haul cumparaturi si cadouri intarziate



Hello gagici, de mult nu am mai făcut o postare de tipul haul.
Deşi aproape săptămânal cumpăr câte ceva nou, întotdeauna uit să vă arăt. Însă de data aceasta am adunat toate produsele şi am pregătit o postare luungă, lungă plină de bunătăţi.


Vizita la Iaşi a fost plină de surprize. Am avut ocazia să mă văd cu persoanele dragi mie şi să ies la cafele lungi, pline de discuţii. Am să încep cu prezentarea cadourilor primite şi apoi voi încheia cu ultimele cumpărături. Aşadar, să începem.

Am profitat de timpul petrecut în Iaşi şi m-am văzut cu verişoara mea Georgiana, care mă aştepta cu un cadou de ziua mea adus tocmai din America. Pentru că mă iubeşte mult, ştie foarte bine ce îmi place şi ce îmi doream.
Astfel am primit de la ea acetona No-Rub pentru ojele cu glitter şi ojele închis la culoare care pătează, pe care mi le doream de muuuuult, mult timp. Am supus deja la teste gelul pentru ojele închise la culoare şi m-am îndăgostit de el, abia aştep să îl încerc şi pe cel pentru glittere.
Am primit şi 3 oje (LOGIC, nu voi avea niciodată destule oje!!!) 2 oje de la O.P.I  Liquid Sand, un roşu cu glitter în formă de steluţe The Impossible şi un albastru superb din gama The Bond Girls - Tiffanz Case şi o ojă Essie - The Lace is On. Sunt primele mele oje O.P.I şi Essie din colecţie şi abia aştept să le pun la treabă. De asemenea am primit şi un strugurel Eos cu aromă de grepfrut de îţi vine să îl mănânci şi o agendă perfectă de notat toate ideeile mele pentru blog.


Bineînţeles că nu puteam rata ocazia de a ieşi la cafea cu Andra, doar e tradiţia noastă, ce mai. Când m-am văzut cu ea mă aştepta cu o punguţă plină de bunătăţi pentru ziua mea. Nu a avut nici un rost să îmi trimită colet la Bucureşti, când ştia că voi trece pe acasă. Ea m-a răsfăţat cu tatuaje pentru cuticule, pe care mi le doream de mult, şi multe water decals pentru unghii. Pe lână acestea mi-a mai pregătit şi un roll-on de la Avon, Cherish şi 3 oje: Max Factor, Max Effect - 37 Prussian Blue, Essence, The gel - 20 Beautiful Lies şi Kinetics - Red Grown.



Mama lui Răzvan m-a răsfăţat şi ea cu bunătăţi, am primit un pulover cu model cu fundiţe pe spate pe care abia aştept să îl port, este atât de moale, un gel de duş cu aromă de trandafiri şi un ter de apărători pufoase. Aici am spus set, deoarece are şi Răzvan pe gri. Abia aştept să le purtăm împreună la iarnă.



După cum vă spuneam în articlolul anterior, Mona ne-a răsfăţat mult de tot, astfel am plecat de la petrecerea ei cu multe goody bags aşa că m-am gândit poate v-ar plăcea să vedeţi ce am primit.
În punguţe au fost multe, multe bunătăţi. De la B.U. am primit gelul de duş cu iaurt şi papaza care miroase GENIAL şi un mini deodorant perfect de purtat în geantă când ştii că vei avea o zi lungă şi plină de activităţi. De la Flormar am primit stickere pentru unghiuţe, un luciu roz aprins, o pudră compactă şi un fard teracotă duo. Oja Alessandro este prima din colecţia mea şi este nuanţa Ipanema Orange, alături de ea am primit uleiul pentru unghii şi cuticule şi 2 mini creme de faţă. Foarte curioasă sunt de Gelul cremă remodelare totală de la Elmiplant, am auzit numai lucruri de bine despre el în bloggosferă. Crema de mâini de la Yves Rocher ştiu că este foarte bună iar mini crema de faţă hidratantă abia aştept să o supun testelor.

Cumpărături, cumpărături. După cum ştiţi de pe pagina de Facebook a blog-ului în week-end am ieşit cu Andra la Deschiderea magazinului Makeup Shop din Iaşi, iar după ne-am oprit la cumpărături în Iulius Mall. Mai multe detalii de la eveniment vă voi povesti zilele acestea pe blog.
De mult căutam oja 33 Wild White Ways de la Essence, iar când am gasit-o a trebuie să fie a mea. Am mai profitat de ofertele de prin magazine şi am mai cumpărat o ojă texturată portocalie de la Ados, nuanţa 06, stickere pentru unghii cu steluţe şi tematică de Crăciun şi vinils cu model de watermarble.


La întoarcearea in Bucureşti am trecut prin DM iar din curiozitate am cumpărat această sare de baie, vom vedea cât de bună este. Am prins o ofertă şi la deodorantul spray de la B.U. Hippy, acum ceva vreme am avut parfumul care mi-a plăcut aşa că l-am adăugat în coşul de cumpărături.


Dacă tot se apropie Halloween-ul, nu am putut rezista tentaţiei de a-mi cumpăra un dovlecel pentru a decora camera şi pozele. Şi împreună cu acesta am mai adăugat în coş, un pix lila nou cu o floricică elegantă în capăt şi o oglindă duo, perfectă de purtat în geantă.



Iar când am ajuns acasă, mă aştepta pe birou o punguţă cu ciocolată de la Emi adusă din Olanda. Să vă spun cât sunt de bune? Mai bine nu, că apoi vă fac poftă.



Să nu credeţi că am fost individualistă, pe lângă cumpărăturile pentru mine, i-am luat şi lui Răzvan un parfum de la Avon, 015 de care ne-am îndrăgostit amândoi.



De asemenea au ajuns şi produsele de la Apidermin for men, care deja au intrat în teste şi vă voi spune mai multe în curând. Pentru moment vă spun că miroasă divin şi fresh deşi conţin lăptişor de matcă.

Cam atât din cumpărăturile pe care vi le pot arăta. Vă spun un secret că îmi sunteţi dragi foc. Am cumpărat mult mai mult, dar nu vă pot arăta fiindcă pregătesc câteva giveaway-uri. Ssss... să nu mai spuneţi la nimei, da?

Ce v-a plăcut din cumpărăturile făcute de mine dar şi din cadourile primite? Cu ce rewiev să vin cel mai repede? Corect că am cele mai iubitoare prietene? Voi ce cumpărături aţi mai făcut în ultima vreme?

7 comments:

  1. uh, ce dragut e pulovarul!!! <3 de restul, ce sa mai zic? ti-am zis destul cand ne-am vazut :)) toate-mi plac!!!
    pup

    ReplyDelete
  2. Awww, salivez grav!! Numai bunatati ai aici!!

    ReplyDelete
  3. Ce deeee bunatataaati,super sa le folosesti sanatoasa,pulovarasul e super cute,pup,abea astept sa ne vedem <3

    ReplyDelete
  4. Ce de chestiute interesante :D Puloverul e tare frumos, iar culoarea lui e in tendintele actuale :) Sa-l porti cu placere!

    ReplyDelete
  5. Să le folosești/porți pe toate cu drag! Puloverul e tare frumușel!
    Eu abia aștept să văd manichiuri cu toate ojele și accesoriile pe care le-ai primit/cumpărat. :D
    Pupici

    ReplyDelete
  6. Ce pulovar dragut!!!
    Ai o gramada de lucruri interesante!! Pupici! :*
    http://beautywithcriss.blogspot.ro/

    ReplyDelete