Sunday, October 4, 2015

Nail Art Marathon - 20. Dotted Manicure



Hello gagici!

Voi cum vă petreceţi această zi frumoasă de duminică? Eu vă învit să vă "îmbulinaţi" cu mine pentru manichiura de astăzi.

Astăzi revin cu o nouă manichiură pregătită pentru colaborarea Nail Art Marathon 2015 organizată împreună cu fetele de pe grupul The Polish Addict.

Tema acestei săptămâni este propusă tot de mine şi este Dotted Manicure. Este una din cele mai simple şi mai cunoscute tehnici de unghii deoarece nu este nevoie nici de talent şi nici de o ustensilă specială pentru realizarea acesteia. Pentru a realiza o manichiură dotted nu este necesar un instrument special precum dotter-ul, putem folosi orice avem la îndemână, precum: scobitori, bolduri, ace, agrafe de par, beţişoare de urechi, etc.


După cum vă spuneam pe pagina de facebook, joi am fost cu fetele la Cosmetics Beauty Hair 2015 la Romexpo de unde am plecat cu multe bunătăţi de la Golden Rose. Deoarece niciodată nu mă pot abţine când am ceva nou, pentru manichiura de astăzi am ales să folosesc 2 oje noi în colecţia mea.


Prin manichiura de astăzi am vrut să exprim bucuria mea la vederea soarelui de toamnă de afară, aşa că am ales ca bază un galben absolut superb de la Golden Rose, din gama Color Expert, nuanţa 44 iar pentru buline un roşu puternic, tot de la Golden Rose, Express Dry - 54 şi un negru no name.


Imi plac foarte mult ojele de la Golden Rose deoarece au o textură foarte cremoasă şi sunt foarte pigmentate, un strat gros sau 2 mai subţiri sunt îndeajuns pentru o acoperire perfectă a unghiei. Iar pensula este groasă cu peri moi ce asigură o aplicare perfectă.

Aceasta este manichiura mea pentru tema Dotted Manicure! Eu sunt absolut îndrăgostită de ea. Voi ce părere aveţi?

Abia aştept să văd unghiuţele tuturor fetelor participante şi interpretarea lor pentru tema Dotted Manicure. Nu uitaţi să treceţi şi pe la ele!
 



  1. Alina - www.venuschic.com
  2. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
  3. Andra Kat - www.andrakat.com
  4. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro
  5. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  6. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  7. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  8. Vanyna - http://gothangelworld.blogspot.ro
  9. Deyutzahttp://deyutza87.blogspot.ro/
  10. Adelina - www.adelinaradu.ro
  11. Claudiahttp://claudiaschoice88.blogspot.ro/

6 comments:

  1. Superba manichiura! Combinatia de nuante este foarte reusita. ♥

    ReplyDelete
  2. Ce mani frumoasa!Culorile impreuna arata super <3

    ReplyDelete
  3. Foarte frumoasa combinatie <3

    ReplyDelete
  4. uh, ce tare e combinatia de culori! <3

    ReplyDelete
  5. I totally love it! Ma bucur ca ti-a reusit modelul, si bulinutele colorate nu au migrat intre ele:) Se cunoaste ca ojele folosite sunt calitative. :) Ma face sa ma gandesc la maci si la vara.

    ReplyDelete