Wednesday, November 25, 2015

Rasfat masculin cu gama Apidermin for men




Hello darlings,

Pe Instagram v-am spus că bărbatul din viaţa mea merită răsfăţat deoarece mă face să zâmbesc şi mă inspiră în fiecare zi. Ador când e proaspăt bărbierit şi mă sărută, sau când mă trezesc dimineaţa şi simt aroma lui discretă de parfum lasată în urmă pe pernă. El este mereu alături de mine şi mă susţine în tot ceea ce fac.

Iar aşa cum el mă răsfaţă şi mă susţine, merită şi el răsfăţat, aşa că am optat să îl răsfăţ cu produse din noua gamă Apidermin for men de la ComplexApicol Veceslav Harnaj. Ce i-am luat? Numai bunătăţi:




O piele îngrijită capătă o stare de sănătate vizibilă, astfel pielea are nevoie de îngrijire şi revitalizare în fiecare zi. Gelul de duş revigorant Apidermin for men, îngrijeşte şi revitalizează pielea prin complexul activ format din lăptişor de matcă şi alantoină. Alantoina calmează şi îngrijeşte pielea iritată, având efecte antiinflamatorii în timp ce lăptişorul de matcă stimulează regenerarea celulelor şi activează circulaţia sângelui având astfel un efect revigorant.
Amândoi l-am îndrăgit de la prima folosire, fiind cuceriţi de aroma absolut masculină (în ciuda ingredientelor cu aromă dulce), ce persistă subtil întreaga zi.



Toată lumea ştie că părul este o componentă importantă a imaginii noastre. Iar pentru bărbaţi este un aspect care necesită mai multă atenţie şi îngrijire, mai ales că tot mai mulţi bărbaţi sunt îngrijoraţi de calviţie. Întotdeauna am iubit şi voi fi vrăjită de părul şaten a lui Răzvan, să îmi plimb degetele prin părul lui şi să mă joc cu el atunci când creşte mai lung. Astfel am ales să îl răsfăţ cu şamponul contra căderii părului Apidermin for men, care are o formulă specială cu ingrediente active de origine naturală. Complexul activ format din lăptişor de matcă, ulei de ricin şi propolis hrăneşte şi hidratează, luptând împotriva căderii părului şi stimulând creşterea. De asemenea are un parfum plăcut, fresh şi bărbătesc care se menţine chiar şi până a doua zi.

Loţiune după ras Apidermin for Men şi Balsam calmant după ras Apidermin for men



Sunt sigură că şi vouă vă place când bărbatul din viaţa voastră iese din duş, proaspăt ras, mirosind a loţiune sau balsam după ras. Corect? Eu una ştiu că mă topesc, aşa că următoarele produse nu sunt un răsfăţ doar pentru iubitul meu, dar şi pentru mine. O loţiune sau un balsam după ras trebuie să lase în urmă o senzaţie de calmare și catifelare, având efecte anti-inflamatoare, care să calmeze senzaţia de usturime şi iritaţie de după ras.


Loţiunea după ras Apiderin for men, conţine lăptişor de matcă ce stimulează regenerarea celulară şi vitamina B5 care hidratează în profunzime.


Complexul calmant cu lăptişor de matcă, alantoină, glicerină și ulei de eucalipt, a balsamului calmant după ras Apidermin for men, are efecte anti-iritante asupra pielii, lăsând pielea tânără și împrospătată.

Furată de parfumul fresh şi bărbătesc a balsamului calmant după ras, am fost super curioasă să îl încerc şi eu, mai ales că Razvan l-a lăudat mult. Eu l-am aplicat după epilare şi am fost plăcut impresionată de senzaţia de calmare şi catifelare pe care a lăsat-o în urmă după aplicare. De asemenea ne place foarte mult recipientul balsamului şi loţiunii după ras. Datorită sistemului eficient de dozare, acestea nu curg şi nu au loc pierderi de produs.


Ce ziceţi dragile mele, haideţi să îi surprindem plăcut pe bărbaţii din viaţa noastră, oferindu-le cadou de Crăciun, o gamă special creată pentru ei de cosmetice cu parfum fresh bărbătesc, revigorant şi ingrediente din stup.


4 comments:

  1. cadoul perfect de mos craciun! si iubitul meu le foloseste cu placere

    ReplyDelete
  2. Un cadou foare frumos de Craciun. O sa ma interesez si eu de gama lor

    ReplyDelete
  3. Adevarul e ca unei fete e mai usor sa-i cumperi ceva de ziua ei sau de Craciun, dar unui barbat e mai dificil. Multumesc pentru sugestie. ;) Poate îi iau tatei ceva :)

    ReplyDelete
  4. Eu mereu am fost o sustinatoare a produselor de orice fel fabricate in Romania. Din pacate constat ca pentru consumatorul (mai lenes) de internet reclamele produselor romanesti nu vin mereu pe prima pagina, probabil ca dezavantajul vine si din dorinta de a mentine preturile mai mici a producatorilor.. de apreciat totusi!
    Bravo Alina ca ai ales sa ii sustii!
    Pana acum, sincer, nu am auzit de ei si o zic cu regret totusi ca vad pe pagina lor "Ne cunoasteti de 50 de ani". De acum sigur o sa ii sustin si eu in calitate de cumparator.

    ReplyDelete