Friday, November 20, 2015

Review Crema de fata si Gel de curatare Ziaja



Hello darlings,

După cum v-am arătat şi pe pagina de Facebook, acum 2 săptămâni am primit o Cremă de zi normalizatoare, SPF 10 şi Gelul de curăţare normalizator cuManuka Tree de la Face Bucharest şi Elena-By Sunshine.

După cum vă spuneam şi în prima mea postare în care v-am prezentat produsele de la Ziaja, acesta este un brand cu care am făcut cunoştintă prin intermediul Elenei căreia ţin să îi mulţumesc că le-a adus în viaţa mea. Dacă nu ştiţi la ce postare mă refer, atunci fuguţa repede să citiţi review-ul la Şamponul şi Balsamul regenerator Ziaja şi să aflaţi mai multe despre brand-ul Ziaja.


Cremă de zi normalizatoare, SPF 10

Ce spun ei: Conţine extract din frunze de Manuka, zinc, acid oleanoic. Formulă pentru ten gras/mixt. Formulă uşoară non-grasă.

Cum funcţionează: Reglează activitatea glandelor sebacee, matifiază, îmbunătăţeşte aspectul pielii predispuse la acnee. Zincul are rol astringent, calmant.

Mod de folosire: Se aplică pe pielea curată, prin masaj uşor.


Gel de curăţare normalizator

Ce spun ei: Conţine extract din frunze de Manuka cu rol astringent, zinc cu rol calmant, astringent şi glicerină. Nu conţine parabeni sau săpun.

Cum funcţionează: Reglează activitatea glandelor sebacee, matifiază, îmbunătăţeşte aspectul pielii predispuse la acnee.

Mod de folosire: Se aplică pe pielea umedă, în cantităţi mici, prin masaj circular, apoi se clăteşte cu apă. Evitaţi zona ochilor.
 
Părerea mea: Ştiţi bine că am fost impresionată de produsele Ziaja de când am testat Şamponul şi Balsamul cu ulei de măsline. Însă, am încercat să fiu cât mai obiectivă şi să nu am aşteptări prea mari de la noile produse. Am primit coletul, am desfăcut repede produsele şi le-am băgat în teste. Ce pot să vă spun, nu am putut rămâne obiectivă prea mult timp.


Gelul de curăţare l-am folosit din prima zi când l-am primit. De când l-am folosit prima dată m-a impresionat foarte mult parfumul, este o aromă dulce ce mă duce cu gândul la Coca-Cola. Nu este foarte puternică şi nu persistă sufocant pe piele, poate un 5-10 min după folosire.

Sistemul de dozare este prin pompiţă, astfel nu se poate pierde produs iar cantitatea unei apăsări de pompiţă este îndeajuns pentru curăţarea feţei, iar 2 apăsări de pompiţă sunt cantitatea perfectă pentru curăţarea feţei şi a decolteului. Produsul este spornic, aplicat pe faţa umedă se creează o spumă care curăţă tenul. După primele 2 zile de utilizare am observat o îmbunătăţire a aspectului tenului, şi o diminuare a punctelor negre. Nu am scăpat definitiv de ele, dar s-au mai redus. Iar în poză puteţi observa cartitatea de gel consumată în cele peste 2 săptămâni de utilizare.

Crema de zi normalizatoare a intrat şi ea la folosit imediat. După cum am spus şi în alte postări, tenul meu este mai pretenţios, un ten mixt cu tendinţe de îngrăşare foarte vizibile în unele zile şi extrem de sensibil. Foarte greu găsesc o cremă care să nu îmi irite tenul şi să nu lase senzaţia de... plastic? Ca să spun aşa? Parca cineva trage de faţa mea în toate direcţiile şi o simt rigidă.

Crema cu Manuka Tree, de asemenea are acel miros dulce, ca de Coca-Cola care nu este puternic şi persistă mult pe piele. Este emolientă, o cantitate mică având o acoperire foarte mare. Deşi poate părea grasă, uleioasă în timp ce o aplici, aceasta intră repede în piele şi nu rămâne lipicioasă ca alte creme.


Mi-a plăcut faptul că este o cremă care face ceea ce promite, după câteva utilizari am putut observa că nu mai sunt atât de evidente zonele problemă. Nu mai luceşte faţa atât de tare şi este mult mai hidratată. Altfel am înfruntat frigul de afară şi lupta de a aplica machiaj în zonele care de obicei nu permiteau cea mai uşoară aplicare.

Ce pot spune? Încă două produse care chiar m-au impresionat de la Ziaja şi mi-au întărit convinderea că este un brand cu produse de calitate. Două produse care le recomand cu dragă inimă. Sunt curioasă să citesc şi părerile celorlalte fete care au încercat şi produse din alte game.

Dacă v-am trezit curiozitatea, produsele Ziaja le puteţi găsi pe pagina de Facebook  Face Bucharest dar în farmacii ( Belladonna, Reţeta, Arta Farm, Farmacia Tei, BebeTei Sun Plaza), dar şi în magazinele cu profil naturist din Bucureşti şi din ţară. Puteţi comanda produsele şi online pe adresa comenzi@facebucharest.ro. Produsele sunt expediate prin curier.

Voi ce produse Ziaja aţi folosit? Sau dacă nu aţi folosit încă, ce produse de la ei vă tentează să încercaţi? Aştept părerile voastre deoarece eu deja am o listă luuungă de cumpărături.

9 comments:

  1. Imi doresc sa incerc cat mai repede posibil aceste produse. In ultima vreme numai de bine am citit despre ele!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti le recomand cu mare incredere. Sunt foarte bune.

      Delete
  2. Gelul de curatare muuuusai trebuie sa-l iau <3,pup

    ReplyDelete
  3. Vreau si eu sa incerc si eu gama asta, tot gelul de curatare ma incanta!! :D kiis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa le incerci, astept si parerea ta. puup :*

      Delete
  4. Crema normalizatoare imi doresc si eu sa o incerc, mai ales ca ai spus ca iti place, acum ma gadesc si mai mult. De la ei am icercat samponul si masca cu ulei de masline, produse care imi plac la nebunie incat vreau sa le recumpar. Am mai incercat si produse pentru corp, gel de dus si lotiune pentru corp din gama cu lapte de capra si gel de dus si lotiune de corp din gama cu unt de cacao.. iti spun ca sunt absolut de-li-cioa-se!!! Trebuie sa le incerci! Pupici! :*
    http://beautywithcriss.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu imi doresc sa incerc gelurile si lotiunile de corp, am auzit numai lucruri bune despre ele. puup :*

      Delete
  5. eu am crema de maini cu cocoa butter ..este super hidratanta si miroase delicios. am avut si cateva mostre cu gel de dus si lotiune de corp din gama cu portocale si lapte de capra . ce sa zic ?? sunt produse eficiente , placute si la un pret rezonabil .:)

    ReplyDelete