Sunday, December 6, 2015

NOTD - Sweater on my nails



Hello darlings,

Prin postarea acesta dau startul manichiurilor cu tematică de iarnă şi încet, încet voi îmbrăca şi pagina de facebook în hăinuţe de iarnă. Mi-am propus luna aceasta să fiu şi mai activă, mai organizată şi să vă prezint articole cu tematici mai variate.

Sunt multe proiecte care le-am început şi sunt în plină dezvoltare dar şi proiecte cărora abia le pun bazele. Am început şi serviciul, aşa că se anunţă o perioada super, super aglomerată şi agitata. Însă nu mă sperii, dimpotrivă sunt super entuziasmată şi energică.
Dar hai să nu o mai lungesc mult şi să vă prezint manichiura de astăzi.

Afară e din ce în ce mai frig, aşa că puloverele au devenit prietenele noastre care ne încălzesc şi ne îmbrăţişează cu căldură. Aşa că pentru astăzi v-am pregătit o manichiură inspirată de modelele de pe puloverele de iarnă.


Este prima dată când folosesc model mare de water decals şi am realizat că ar fi trebuit să las această manichiură pentru o zi când nu aş fi fost pe fugă. Modelele mari de water decals sunt foarte uşor de folosit, însă necesită mai mult timp pentru curăţare, care din păcate eu nu prea îl deţineam când am realizat modelul. Aşa că sper că mă iertaţi pentru aspectul neîngrijit al cuticulelor.



Pentru manichiura de astăzi am folosit un water decals de pe Born Pretty Store - YE-314, cu modele tribale şi geometrice, pe care l-am combinat cu oja texturată Miss Sporty Crush on You.



De fiecare dată când mă uitam la unghiuţe mă duceau cu gândul la căldurică şi puloverul meu negru şi pufos. Tocmai din cauza lui am şi ales oja Miss Sporty ca să îl reprezinte.



 

Dacă sunteți pasionate de nail art, puteți folosi codul AALQ10 pentru a beneficia de 10% reducere pe bornprettystore.com!

 

  

Mi-a plăcut foarte mult acest model şi abia aştept să încerc şi alte variaţii ale lui, dar vouă?

8 comments:

  1. Exceptional arata modelul cu ojele alese de tine. Pura perfectiune!

    ReplyDelete
  2. vaaai, superbe!!! ador modelul!!! <3

    ReplyDelete
  3. Ai combinat exceptional oja texturata cu modelul inspirat de pulover. Arata ft bine decal-urile. Sarbatori fericite :)

    ReplyDelete
  4. Awesome! Imi place oja texturata :D

    ReplyDelete
  5. Faina ideea:) Si daca tot nu avem zapada, macar unghiutile noastre sa ne aduca aminte de ea:) like it ;)

    ReplyDelete