Wednesday, May 18, 2016

Back to Black and Studs



Hello Darligs,

Dupa cum va spuneam in articolele anterioare, in ultima perioada unghiutele mele sunt un pic deteriorate si necesita timp si ingrijire ca sa isi revina.

Asa ca, va pregatesc muuulte manichiuri perfecte pentru unghiute scurte. Imi place sa experimentez, asa ca pentru astazi v-am pregatit o manichiura speciala.

Uneori, toate ne dorim o manichiura indrazneata, puternica care sa exprime tot ce simtim in acel moment. La provocarea unei prietene, am pregatit o manichiura puternica perfecta pentru o noapte petrecuta in oras, acompaniata de multe ore de dans si muzica buna.

Ca baza an ales oja mea neagra preferata, Kate Spade de la Nails Inc, nuanta New York Noir. Este oja neagra perfecta! Un singur strat este indeajuns pentru o aplicare perfecta si opaca.


Pentru a crea un look indraznet am ales sa aplic tinte conice din sticla, care sa reflecte intr-o multitudine de culori lumina.


V-am spus doar, o manichiura puternica si indrazneata, perfecta pentru o seara in oras. Voi ce parere aveti?

7 comments:

  1. Sunt tare frumusele, chiar daca sunt scurte <3

    ReplyDelete
  2. ma bucur, eu asa scurte le port!

    ReplyDelete
  3. E foarte draguta manichiura <3

    ReplyDelete
  4. So shiny! Love your bling-bling nails! ♥

    ReplyDelete
  5. Imi place mult manichiura ta iar nuanta negrului pa care il porti m-a facut sa ma indragostesc de oja Kate Spade de la Nails Inc. <3
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. E oja perfecta, un singur start pentru o acoperire opaca, am sa plang cand o termin.

      Delete