Wednesday, May 18, 2016

Born Pretty / VCND Bluesky 009



Hello darlings,

Astazi vreau sa va prezint o oja de care pur si simplu m-am indragostit! Nu ma mai satur de ea. Trebuie sa recunosc, din cauza acestei oje incep sa fac obsesie pentru ojele termo.

De prima data cand am vazut oja VCND Bluesky pe Born Pretty Store pur si simplu a trebuit sa o fac a mea. Doar stiti obsesia mea pentru mov, iar combinatia de albastru cu mov mi-a captat atentia imediat.

Spre deosebire de oja My Dear despre care v-am vorbit aici, oja VCND Bluesky are o textura cremoasa, cu glitter de diferite marimi, care dintr-o singura aplicare asigura o acoperire opaca si de lunga durata. In poza oja a fost aplicata intr-un singur strat si a rezistat pe unghiute o saptamana intreaga.




Pensula este una maxi care faciliteaza o acoperire de precizie. Eu am fost un pic mai ghinionista si am nimerit o oja cu o pensula ce avea cateva fire "rebele" dar care le-am aranjat imediat cu ajutorul unei forfecute.



Culoarea ojei este albastra la temperatura calda iar mov la temperatura rece. M-am chinuit un pic sa realizez pozele pentru voi, mainile mele sunt in permanenta calde, asa ca reuseam cu greu sa pastrez nuanta de mov prezenta.



Nuanta ojei este VCND Bluesky 009 si o puteti gasi pe Born Pretty Store aici, de asemenea puteti alege si alte combinatii de culori din cele 12 nuante.



Dacă sunteti pasionate de nail art, puteti folosi codul AALQ10 pentru a beneficia de 10% reducere pe bornprettystore.com!

Gagici, voi ce parere aveti despre ojele termo, va plac? Ce oje termo detineti in colectie? Sunt curioasa de parerile voastre asa ca nu ezitati sa lasati un comment.

9 comments:

  1. Wow cat de tare <3 arata super :).

    ReplyDelete
  2. Un singur strat? Wow, arata impresionant de bine! Iubesc ojele din aceasta colectie, am incercat una dar fara glitter.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca m-a mirat si pe mine ca un singur start a fost indeajuns. Mai am o oja termo de pe BPS dar la aceea trebuie sa aplic 3 straturi sa fie opaca.

      Delete
  3. Arată splendid pe unghii. Dar eu nu pot face nimic în sensul ăsta. Am renunțat la oje de mult timp, și am adoptat gelul. Dar când văd câte-o culoare și un model ce mă lasă cu gura căscată... parcă îmi pare rău. Asta e. Să o folosești sănătoasă și un weekend fain să ai!

    ReplyDelete