Sunday, June 12, 2016

Essence Hugs and Kisses



Hello darlings,

Acum cateva zile va intrebat atat pe Facebook cat si pe Instagram ce oja sa aleg.
Sa aleg Essence Hugs & Kisses sau Essence Twins Reloaded?

Dupa ce am citit parerile voastre dar am luat in considerare si starea mea de spirit din acel moment am ales oja Essence Hugs & Kisses.

Va spun de pe acum, imi cer scuze pentru unghia de la inelar, dar acum ceva vreme va povesteam ca unghiuta a fost rupta din carne. Inca se regenereaza si creste putin cate putin, la fel de puternica si sanatoasa ca inainte, insa pana atunci, ramane mult mai mica fata de restul unghiutelor.


Doream o manichiura simpla, dar care sa si exprime starea mea euforica, indragostita. Asa ca am ales 2 oje, O.P.I. - Anti-Bleak si Essence Hugs & Kisses - 03 Crazy in Love.


Dupa cum v-am mai spus in articolele anterioare, cel mai simplu de realizat o manichiura rapida si de efect este sa combini o culoare simpla cu un glitter. Asa ca, fiind pe fuga, am optat pentru oja de la O.P.I ca baza, pe care am aplicat-o intr-un singur strat iar pentru inelat am apelat la in glitter.

Ojele de la O.P.I. nu m-au dezamagait niciodata, sunt pigmentate si cremoase, se aplica foarte usor iar un singur strat este perfect pentru o acoperire opaca.


Glitter-ul de la Essence m-a surprins frumos, este foarte dens si plin de particule. Dintr-o singura aplicare am putut acoperi toata suprafata cu glitter iar inimioarele nici nu a trebuit sa le pescuiesc, au sarit singurele pe pensula.

Ce parere aveti? O manichiura simpla, rapida si de efect. Voi ce trucuri aveti pentru manichiuri rapide si de efect?

3 comments:

  1. Foarte frumoasa combinatie ai facut <3

    ReplyDelete
  2. Nu este atat de vizibila diferenta de lungime a unghiilor, dimpotriva ai niste unghiute frumoase imbracate in aceasta culoare superba!

    ReplyDelete