Thursday, July 7, 2016

Essence Shake me! I'm Pretty



Hello darlings,

Pentru astazi v-am pregatit din nou o manichiura simpla si de efect, unde m-am lasat inspirata de albastrul cerului de vara.

Am ales ca baza un albastru superb de la Bell Glam Wear, nuanta 431, pe care l-am aplicat in 2 straturi subtiti pentru o acoperire opaca. Imi place teribil de mult textura cremoasa si pigmentata a ojei, iar pensula este una maxi ce ajuta pentru o aplicare perfecta si rapida.

Nu am vrut sa pastrez manichiura simpla, asa ca am ales 2 glitter-uri pentru a o "condimenta" un pic. Pentru unghia de la inelar am ales un glitter argintiu, cu baza jelly albastra, de la H&M care se numeste Snowy Night.


Iar pentru restul unghiilor am ales top coat-ul Shake me! I'm Pretty de la Essence, numarul 25 let starts rain down on me! Sunt absolut indragostita de acest top-coat, de cand a inceput vara il folosesc in continuu. Particulele de glitter holografic sunt finute si se disperseaza usor pe toata suprafata unghiei, avand un efect wow.



Plus, este super amuzant felul in care poti creea aceast top coat. Dupa cum se observa si din nume, la inceput este un top coat transparent, simplu perfect pentru a sigila o manichiura, insa dupa ce scutur sticluta, se transforma intr-un glitter superb.

Ce parere aveti despre top coat-ul Shake me! I'm pretty de la Essence? Pe mine una, m-a cucerit.

6 comments:

  1. Foarte frumoasa combinatie ai facut <3

    ReplyDelete
  2. foarte frumos se vede combinatia de oje <3

    ReplyDelete
  3. Wonderful manicure!

    I`m following ur blog with a great pleasure via GFC

    Please join me - http://sunnyeri.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. foarte misto top coat-ul essence, dar mi-a ramas privirea la nuanta de albastru. n-am nicio oja de la h&m, poate ar fi cazul sa remediez asta!

    ReplyDelete
  5. Ce gaselnita smechera au conceput cei de la Essence!
    Imi place foarte mult manichiura ta! E tare varatica! :)
    Pupici

    ReplyDelete
  6. Farte frumoasa combinatie de oje. Trebuie sa pun si eu mana pe top coatul de la essence!

    ReplyDelete