Tuesday, July 25, 2017

Braded pattern on my nails



Hello darlings,

Oare are rost sa ma intreb cat timp a trecut de cand mi-am rupt ultima unghiuta? Neah, nu cred ca are rost. Intotdeauna am avut probleme cu fragilitatea unghiilor mele, insa de cand am creat acest blog si am inceput sa le mentin acoperite cu tratamente si oja s-au intarit considerabil.

Dar, tot raul spre bine. Cu aceasta ocazie v-am pregatit o manichiura perfecta pentru unghiute mici.

Desi vremea a fost insuportabil de calda in ultimele zile, ieri si astazi am avut parte de vijelii si ploi. Prilej numai bun de scos gardiganul, uitat in dulap, la purtat pentru a ma feri de vantul de afara. De aici si inspiratia modelului pe care urmeaza sa vi-l prezint.


Pentru aceasta manichiura am apelat la o placuta de pe Born Pretty Store cu model de impletitura. Placuta este BP-30 si am mai folosit-o in trecut si pentru alt model in care am folosit modelul chevrone.


Pana nu de mult, uram sa folosesc tehnica stamping, deoarece nu reuseam sa stransfer modelele. Insa placutele de pe BPS sunt atat de bine stantate, incat modelul se stransfera imediat indiferent de oja folosita, nu este necesara numai oja speciala pentru stamping. Si ca sa demonstrez acest lucru, am folosit pentru model o oja neagra de la o firma no name, care functioneaza perfect.


Ca baza pentru modelul de stamping am ales o oja de la Gabrini, din gama Nude Matte. Un maro nude cremos si pigmentat, care poate fi purtat atat simplu, intr-un singur strat pentru o acoperire perfecta, cat si folosit ca baza pentru stamping.


Pentru a sigila modelul am folosit lacul top coat de la Essence, Gel-look Plumping. Imi place sa folosesc acest lac pentru manichiurile in care am facut stamping deoarece da modelului un aspect 3D foarte lucios.



Daca sunteti pasionate de nail art, puteti folosi codul AALQ10 pentru a beneficia de 10% reducere pe bornprettystore.com!


Astept parerile voastre despre aceast model si daca voi ati incercat ojele de la Gabrini din gama Nude Matte.

3 comments: