Thursday, April 11, 2013

Black and silver nail art and Avon Nailware pro+ review



            Dragile mele, cu părere de rău vă anunţ că pentru o perioadă nu voi putea posta nimc în materie de nail art. În urma unui accident cu solutie de detartrant, am rămas cu unghiuţele într-o stare foarte proastă, cât despre cuticule... nici să nu mai vorbim... Astfel că pe perioada tratamentelor de refacere vă voi prezenta doar ultimele achiziţii în materie de oje şi review-uri la produsele folosite de mine. 


            Pentru astăzi voi începe cu prezentarea a 2 oje de la Avon Nailware pro + şi anume: Licorice şi Starry Sky. De mult am această postare pregătită, dar nu mai apuc să o postez. Ca să vă spun sincer, eram atât de entuziasmată de primirea lor încât la numai 5 minute de la primirea coletului deja le şi testam. În general am numai vorbe de laudă pentru ojele de la Avon dar de acestă dată uite că nu a fost să fie cu noroc.
        
   Oja Licorice, e foarte apoasă, abia după 4 straturi a arătat în sfârşit a ojă, cât despre rezistenţă... a doua zi deja era sărită. Ciudat, nu-mi aduc amint în somn să fi lovit cu unghiile de ceva în continuu...
            Cât despe oja Starry Sky, nu am decât cuvinte de laudă. O nuanţă absolut superbă de care m-am îndrăgostit. După numa un strat şi arată impecabil.

            Voi le-aţi încercat? Ce mulţumiri/nemulţumiri aveţi faţă de ojele marca Avon Nailwear pro+?

3 comments:

  1. astia de la avon is extraordinari :))) nu nteleg ce fac de asa de multe oje (la fel) sunt diferite
    eu oja neagra o dau intr-un singur strat si atat! sunt la a2a sticluta si-am avut noroc cu ambele

    ReplyDelete
  2. Pana acum nu am incercat ojele de la Avon... am doar o baza de unghii de la ei ... nu stiu de ce... :))
    Ai un blog tare dragut :x ... si o noua abonata
    http://btl-allysa.blogspot.ro/ te invit pe la mine... as aprecia daca te-ai abona :*

    ReplyDelete