Monday, November 18, 2013

Week in photos (1)



Multe persoane mi-au spus că vor să mă cunoască mai bine, să afle cum îmi petrec timpul şi ce interese am. Să descopere ce lucruri avem în comun şi să avem posibilitatea de a ne apropria mai mult. Aşadar, mi-a venit ideea de a folosi şi eu postările "Week in Photos" pentru a putea împărtăşi cu voi mici secrete ce mă definesc.



1. Săptămâna aceasta a început superb încă de luni, când în grădină am găsit înfloriţi o sumedenie de Toporaşi. Da, aţi citit bine, datorită vremii încă plăcute, la mine în grădina au înflorit topiraşii. 


2. M-am îndrăgostit de Cafe Machiato instant de la Mokate. De când l-am descoperit măcar o dată pe săptămână mă delectez cu unul. :D În curând vă voi spune mai multe despre ea.


3. Deşi programul a fost încărcat în puţinele zile de master, am profitat de pauze la maxim relaxându-ne cu Minions.


4. Am avut poftă de ramen, aşa că am tras o fugă la magazin pentru ingredientul principal... Din păcate în Iaşi nu există un magazin specializat în produse asiatice, sau cel putin nu l-am găsit eu încă, însă aceste supe sunt preferatele mele.


5. Un adevărat spectacol şi obstacol în acelaşi timp. Ţeava principală de alimentare cu apă caldă a fost spartă, iar garajele au fost perfecte pentru a crea această cascadă aburindă.


6. Miercuri mi-a fost poftă de ceva dulce aşa că am făcut brioşe cu ciocolată şi alune. Au ieşit super bune, deşi a fost prima dată când am încercat această reţetă. Plus e atât de simplă, iar ingredientele sunt puţine.



7. Mai de mult, v-am spus într-o postare cât de mult îmi place ceaiul de fructe de pădure de la Belin. De data aceasta m-am gândit să încerc ceva nou. Sunt tare curioasă cât de mult îmi va plăcea cel de piersici si mango.

Voi ce aţi făcut săptămâna ce tocmai a trecut? Sper că aţi avut parte de o săptămână frumoasă şi astept comentariile, părerile, sugestiile voastre cu mult drag.
Vă pup şi vă urez pentru săptămâna ce urmează, mult spor şi numai bine!

No comments:

Post a Comment