Tuesday, January 14, 2014

December Empties



Hello, dragile mele şi La mulţi ani! Ştiu, ştiu, a trecut ceva timp de la începerea anului, dar promit să mă revanşez. De aceea vreau să vă anunţ că blog-ul meu va deveni ceva mai accesibil tuturor celor interesate.
De acum aveţi un cont de instagram pe care îl puteţi urmări pentru a mă cunoaşte mai bine, dar şi o pagină de facebook pentru a fi la zi cu toate noutăţile. De asemenea pentru cele care nu aţi dat deja follow pe bloglovin', vă voi lăsa adresa. Aşa că vă aştept să daţi like şi follow pentru a fi cât mai aproape de voi.
Şi acum revenind la adevaratul scop al acestei postări. ^_^

Uite a venit acel moment al lunii cănd vă prezent produsele terminate din luna precedentă. De această data am foarte multe produse de igienă personală. Unele dintre ele m-au impresionat, unele nu le-aş mai cumpăra a 2-a oară. Dar hai să nu o mai lungesc mult:


Luna trecută am terminat şamponul de la Garnier, Ultra Doux Heritage of Provence cu Levănţică. Folosesc acest şampon de mai bine de 2 luni şi sunt foarte mulţumită de el. Are un efect nesperat de bun asupra părului meu gras şi lipsit de volum.

Gelul de duş de la Avon Senses, Garden of Even. De mult nu am mai avut prilejul de a folosi geluri de duş de la Avon, iar acesta a fost binevenit în colecţia mea de produse Avon. Aroma acestuia a fost un pic prea dulce pentru gustul meu, însă la fel ca întotdeauna, nici de aceasta dată nu am fost dezamăgită de aceste gel.

Deodorantul de la Nivea,  Fresh Natural. Acesta este unul din produsele pe care nu le-aş mai cumpăra a 2-a oară, este prea prăfos pentru preferinţele mele, a lăsat urme pe haine şi nici nu mi-a oferit acea protecţie la care mă aşteptam.

Balsamul de buze de la Avon Naturals cu ceară de albine. Este un balsam de buze bun, dar recipientul lasă de dorit. De fiecare dată când l-am folosit am rămas cu o cantitate considerabilă sub unghie. De aceea am preferat să îl folosesc numai acasă şi numai folosind o pensulă pentru acces mai uşor.

Apa de gură de la Dentalux fără alcool. De când am descoperit această apă de gură o folosesc zilnic. Nu ştiu ce m-aş face fără ea. 
 

 Spuna de la Schwarzkopf, Taft ultra strong. Sunt destul de mulţumită de această spumă, deşi mi se pare un pic de lipicioasă.
Fixativul de la Cien, extra strong. Acest fixativ este absolut superb, am un păr foarte, foarte moale, dar acest fixativ chiar îşi face treaba.

Voi ce produse aţi terminat în luna Decembrie? Şi sunt curioasă, ce produse aveţi în comun cu mine. Aveţi produse pe care mi le-aţi recomanda?

7 comments:

  1. eu nu cred ca am terminat vreun produs in decembrie :))
    si pe mine tot timpul ma enerveaza balsamurile de buze sub forma celui de la avon. am o gramada, diferite forme..dar nu le folosesc tocmai ca raman jumate sub unghii si nu car pensule dupa mine :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. eu am terminat mult mai multe, dar le-am aruncat fara sa fac poza :))

      Delete
  2. Si eu am balsamul de buze de la avon si de ceva vreme l-am abandonat tocmai pentru ca imi intra sub unghii. Acum am unghiile micute micute...as putea sa-l refolosesc :)). O sa incerc si eu fixativul de la Cien, daca zici ca e bun. Si eu am parul foarte moale.

    Te astept si eu pe pagina mea de facebook: #/pages/Blog-Lorena-Marchis/505869062763080?ref=hl

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Da, e din Lidl, e vreo 6-7 lei si sa stii ca isi merita banii.

      Delete
  4. Samponul Ultra Doux e pe lista, trebuie sa-l incerc caci parul meu s-a obisnuit cu cel de la Nivea si a devenit iar neascultator:P

    ReplyDelete