Monday, December 16, 2013

Week in Photos (4)

Tocmai s-a mai terminat o săptămână şi sincer vă spun, nici nu stiu când a trecut. Trăiesc cu senzaţia că pe zi ce trece, timpul se mişcă din ce în ce mai repede, parcă cineva apasă pe fast-forward. Acum e începutul săptămânii iar în secunda următoare deja e pe terminate...


 1. Am participat la evenimentul "Ce va pune moşul în ghetuţe?" organizat la Centrul Comercial Felicia şi printre altele am găsit în ghetuţă acest lanţ de la Pechora din mărgele din lemn. Abia aştept să îl port.

 2. Aceste trufe de ciocolată mi-au încântat papilele gustative în săptămâna ce au trecut. Le recomand tuturor.

3. Ciocolată, ciocolată şi iar ciocolată. Ar trebui să mai renunţ un pic la ea dar... Eu sunt o persoană căreia nu îi place să renunţe. :-P

 4. Cafea de la Teo's Cafe. ^_^ Nimic din lume nu îmi poate înveseli ziua la facultatea aşa cum o face cafeaua de la Teo. E energizantul meu preferat şi starterul tuturor sedinţelor de bârfă împreună cu prietenele mele.

5. Acest magnet l-am găsit la un SH din centru la numai 50 de bănuţi şi a trebuit să îl fac al meu. Nu e scumpel? 
 6. ŞORIC!!! În fiecare an aştept cu nerăbdare ca ai mei să meargă la ţară pentru a aduce porcul pentru Crăciun. Deoarece sunt absolut înnneeeebunităăăă după şoric. :D

 7. Musli cu lapte şi porţia zilnică de Glee. E ciudat cât de addictive a putut deveni acest serial.

8. Am profitat de reducerile de la H&M şi mi-am cumpărat 2 clămiţe. Una din ele îşi are numărate zilele ca şi clamă, o am în vizor pentru o transformare în broşă.
9. Am scos de la naftalină decoraţiunile de Crăciun şi am început cu decoratul camerei. Pentru brad încă e prea devreme, însă pentru un pic de culoare niciodată.
 10. Catan, şi iar Catan. De când l-am descoperit, eu şi prietenii mei nu ratăm nici o ocazie pentru a-l juca şi a ne relaxa după tot stresul de la facultate.

11. La final vă las cu poza acestui căţel. În fiecare zi stă în faţa facultăţii şi îşi aşteaptă stăpânul cuminţel.

Voi ce aţi făcut săptămâna aceasta? V-a cuprins şi pe voi spiritul sărbătorilor ce se aproprie? Sper că aţi avut parte de o săptămână frumoasă şi astept comentariile, părerile, sugestiile voastre cu mult drag.

Vă pup şi vă urez pentru săptămâna ce urmează, mult spor şi numai bine!

No comments:

Post a Comment