Monday, December 2, 2013

Week in Photos (3)

Uite, repede, repede a venit Duminica, aşadar încă o postare Week in Photos. 
Săptămâna aceasta a fost una specială, urmată de un week-nd şi mai special. O săptămână plină de evenimente şi oportunităţi, despre care din păcate încă nu vă pot povesti, dar promit că vă pregătesc o surpriză frumoasă. 
Cât despre week-end... Sâmbătă a fost ziua mea de nume, asa că voi profita de această postare pentru a mulţumi tuturor pentru urările frumoase şi pentru mesajele care mi-au înseninat ziua de ieri.
Iar azi, (acum când scriu această postare mai sunt 10 minute rămase până la miezul nopţii) este aniversarea mea şi a iubitului meu, împlinim 3 ani de relaţie. Doamne, nu ştiu când au trecut şi sper că vor mai urma mulţi alţii. Lui îi mulţumesc că îmi suportă copilăriile şi că mă iubeşte necondiţionat. 
Dar hai să nu mai trag mult de timp, cu prea multe vorbe. :)

 1. De ceva vreme duceam lipsă de beţişoare parfumate. Aşa că repede l-am trecut pe listă şi cu prima ocazie le-am şi cumpărat. Aroma de păiersică este foarte puternică. Folosesc cate jumate de beţişor o dată.

 2. Am profitat de un pic de timp liber, aşa că repejor am pus o mască pentru a-mi revitaliza pielea feţei. Am folosit masca mea preferată, şi anume: Masca de față revitalizantă cu extract de ginseng (review aici)

 3. Am făcut şi mici cumpărături... Cămaşa aceasta perfectă pentru vară, marca BHS, m-am îndrăgostit de ea. Tot nu-mi vine să cred că a costat doar 6 lei.

 4. Tort cu pere şi caramel... Vă spun sincer, e DEMENŢIAL. Abia am putut rezista tentaţiei de a nu mânca mai mult de o felie. 

5. Cafea cu ecler şi blog-urile mele preferate. Ce ar putea fi mai bun dimineaţa?

6. De la scumpii mei prieteni am primit cadou de Sf. Andrei un set de cosmetice, Crema de corp şi crema de mâini de la Elmiplant. Abia aştept să le testez, mai ales că de când a dat frigul afară termin cremele de mâini şi corp de parcă... nici nu mai spun.

7. De asemenea, tot de Sf. Andrei am primit şi parfumul Trussardi de la mama prietenului meu. Împreună cu parfumul Sensuelle de la Avon, sunt singurele parfumuri dulci care îmi plac, eu fiind adepta parfumurilor fresh.

8. Tot de la prietenii de la care am primit setul de cosmetice, am primit împreună cu Răzvan o sticlă de şampanie cu ocazia aniversării celor 3 ani de relaţie. Cea mai mare bucurie este de a-ţi petrece clipele frumoase alături de prieteni dragi.

 9. Şi nu în ultimul rând, ultima achiziţie. ^_^ Datorită lui Răzvan mi-am cumpărat mult râvnitul Allview A5 duo. Abia aştept să îl butonez pe îndelete. :D


Voi ce aţi făcut săptămâna aceasta? Aţi sărbătorit de Sf. Andrei sau de 1 Decembrie? Sper că aţi avut parte de o săptămână frumoasă şi astept comentariile, părerile, sugestiile voastre cu mult drag.
Vă pup şi vă urez pentru săptămâna ce urmează, mult spor şi numai bine!

5 comments:

  1. heeey!!! ai telefon nou si nu mi-ai zis?? sa-ti pui jocuri sa ma joc =))
    la multi ani voua, dragii mei! multi, multi ani inainte. pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aseara la 8 l-am luat. :) promit sa iti dau sa te joci cat vrei. :)) Am o aplicatie care e fff addictive. :))

      Delete
  2. La multi ani voua, Andreea!:) Sa dea Dumnezeau ca si anii care vin sa va gaseasca impreuna!:)

    ReplyDelete
  3. La multi ani X 2 Andreea :). Tortul chiar arata demential, mi-ai facut o pofta... Pupici si o saptamana frumoasa!

    ReplyDelete