Tuesday, December 3, 2013

November Empties

Am pozat produsele de câteva zile dar tot nu mă înduram să postez. Până şi articolul era început dar neterminat în drafts...
Până la urmă uite cum îmi fac curaj şi încep seria de postări empties... Luna aceasta am mai terminat şi alte produse pe lângă acestea, însă... am uitat să le pozez. Clasic mie, :)

 Dar hai să încep:

Luna aceasta am terminat două geluri de duş de la Yves Rocher. Cel cu floare de Lotus şi cel cu cafea, şi sincer vă spun, de când Andra mi-a cumpărat primul gel de duş cu cafea, m-am îndrăgostit de el.

Cum a început vremea rece a început şi obsesia mea pentru hidratare. Aşa că... "mănânc creme pe pâine". Repede, repede am terminat Crema hidratantă de corp de la Dove şi Crema de la Nivea. Sincer vă spun, îmi părea rau ca am terminat crema de la Nivea, e aşa mică şi practică pentru purtat în geantă, dar din fericire am primit o cremă cadou de la prietenii mei.

 Am terminat şi antiperspirantul gel de la Lady Speed Stick. Este antiperspirantul meu preferat deoarece nu îmi pătează hainele şi miroase foarte discret.

 Am terminat şi fondul de ten Affinitone de la Maybelline, era şi cazul... mă pregăteam sincer să îl arunc dacă nu îl terminam. Folosesc atât de rar fond de ten, acesta peste 1 lună împlinea un an de când l-am deschis, dar din fericire l-am terminat. Acum mă gândesc pe care să îl încerc.
Am terminat şi Creionul de Ochi Jillian Dempsey de la Avon, nuanţa black, e musai să cumpăr unul nou. Pe moment îl mai am pe cel în nuanţa plump, dar tot cel negru imi place cel mai mult, ador faptul că este moale şi rezistent. 
 
Tot la categoria empties am să introduc şi uleiurile aromate, luna aceasta am terminat 2 sticluţe, unul cu aromă de portocală şi unul cu aromă de iasomie. Îmi place să folosesc aceste uleiuri deoarece îmi creează o stare de relaxare.

Cam acestea ar fi produsele cele mai importante terminate în luna Noiembrie, sunt curioasă luna Decembrie ce cutii goale îmi va oferi. ^_^
Voi ce produce aţi terminat în luna Noiembrie? Aveţi produse pe care mi le-aţi recomanda?


10 comments:

  1. eu niciodata nu termin un produs =))

    ReplyDelete
  2. Ai terminat si tu ceva produse :D.Eu ma lupt cu unturile/cremele de corp,dar m-am facut fata cuminte si folosesc doar o crema,maxim doua,nu mai incep nici macar una pana cand nu le termin pe cele incepute deja :D.Sper ca in decembrie sa am si recipientele cremelor in empties :D.
    Te pup si spor la...cremuit/terminat produse :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da si eu am problema asta la cremele de corp. :)) ca sa iti spun sincer am 3 creme incepute si ma lupt sa nu deschid inca 2 abia primite (sunt tare curioasa din fire). :)) Sa termin crema de la Dove a fost o super realizare pentru mine. Chiar sunt mandra. :D
      Astept sa vedem amandoua la sfarsit de decembrie ce produse terminate vom mai avea. :D

      Delete
  3. Eu termin produse greu, dar acum am cateva si cred ca voi face si eu o postare de tip Empties.
    Cum folosesti acele uleirui aromate?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am un suport din ceramica, care se incalzeste cu o lumanare mica, in care pun cateva picaturi de ulei apoi completez cu apa. (Ca acesta http://alfabeautymed.ro/wp-content/uploads/2012/12/DS-2-S-BA0201-11.jpg) E perfect pentru a umple camera de un parfum subtil. :) Gama de arome este foarte larga si fiecare aroma are diferite beneficii, eu prefer cea de lavanda pentru proprietetile terapeutice pentru efectul calmant dar si pentru aroma foarte placuta. Daca vrei sa afli mai multe despre proprietatile diferitelor uleiuri iti recomand acest site http://www.uleiurivolatile.ro
      Astept postarea ta tip empties, sunt curioasa ce produse ai terminat si tu. :)

      Delete
  4. cand ti-am vazut gelul de dus cu lotus de la YR, am dat fuguta la dulapul cu bunatati si am constatat ca al meu are alt ambalaj :D Oricum aroma acestui gel de dus este preferata mea de la YR.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, gelul meu de dus cu lotus de la YR este din editia veche... L-am gasit la bunici cand m-am mutat, de aceea arata diferit. Preferatul meu este cel cu aroma de cafea (nu de alta dar sunt o mare cafengita :))), insa trebuie sa recunosc ca si acesta cu lotus miroase superb.

      Delete
  5. Si mie imi plac tare mult cele doua geluri de dus. Trebuie sa-l mai iau pe cel cu floare de lotus, nu l-am mai avut de mult.
    Luna asta mi-am luat si eu Affinitone, era la reducere in DM, dar pana nu termin unul ceva mai vechi nu-l deschid. Chiar daca folosesc zilnic fond de ten/bb cream, le consum fooarte greu, nu stiu de ce.
    Sper sa reusesc sa postez maine empties pe noiembrie, o sa fie o postare luunga :D

    ReplyDelete
  6. Gelul de dus cu cafea e ceva magic, mirific extraordinar. Nu ma mai pot opri din laude. :)) Incearca si gelul de dus cu zmeura. Eu am toata gama si miros divin produsele.

    ReplyDelete