Friday, November 21, 2014

Tip Top Nail Polishes



Acum ceva vreme am primit la poşta vamală un colet cu oje de la Tip Top Nails, venite tocmai din Africa de Sud. Surpriza cea mai mare a fost când am văzut că am primit 5 oje de la ei! Vă daţi seamă că abia am aşteptat să ajung acasă şi să le fac swatch!

Cea mai mare bucurie în privinţa acestor oje, este faptul că sunt vegane! Da aţi citit bine! Ce înseamnă o ojă vegană? Acestea sunt ojele care nu conţin, toluen, dibutil ftalatul (DBP) şi formaldehidă. Deci, nu dăunează unghiilor noastre!
Brandul Tip Top a fost înfiinţat în anul 1981 şi filozofia din spatele acestei firme stă în "Durabilitate şi Inovaţie, fără folosirea toxinelor şi a testării pe animale."
Pentru a putea reda cât mai bine nuanţele acestor oje am făcut pozele la lumină naturală atât în bătaia soarelui cât şi la umbră.

A Brush of Lilac - 1003
Este un roz pastel cu subtile refrexii sidefate. Deşi eu sunt fana culorilor puternice şi nu port deobicei astfel de culori, această nuanţă este perfectă pentru a o folosi ca bază pentru modele. Am aplicat 2 straturi pentru a fi perfect opacă pe unghii.


Armourplate - 970
Pe aceasta am aplicat-o într-un singur strat de ojă.

 


Gold Digger - 971
Această nuanţă... Nu ştiu dacă îmi place sau nu îmi place... încă stau în dubii... parcă este prea aurie pentru stilul meu. Însă ştiu sigur că o voi folosi la o grămadă de modele în viitor. Oja a fost aplicată în 2 straturi pentru o acoperire opacă.



Astronaut - 967
Este de departe preferata mea dintre aceste 5 oje. Am aplicat-o într-un singur strat şi am purtat-o de cele mai multe ori.


Volcanic Eruption - 1008
Cu această ojă eu am avut ceva probleme... Pensula este mult mai subţire decât la celelalte oje iar textura acesteia mult mai lichidă, am aplicat-o în 3 straturi pentru a fi opacă pe unghii.

Per total toate ojele de la Tip Top se usucă repede şi sunt foarte pigmentate. De asemenea, ca rezistenţă, pe unghiile mele, peste o bază şi cu top coat, rezistă până la 4-5 zile. Eu sunt foarte mulţumită de ele şi cu prima ocazie voi mai achiziţiona şi alte nuanţe. 
Vă invit să urmăriţi pagina de facebook a celor de la Tip Top Nails South Africa pentru a afla ultimele noutăţi şi pentru a participa la multitudinea de concursuri organizate pe pagină.

4 comments:

  1. cea albastra e cea mai frumi! <3

    ReplyDelete
  2. Toate sunt frumoase sa le folosesti cu drag <3

    ReplyDelete
  3. A Brush of Lilac imi place cel mai mult. :)

    ReplyDelete
  4. Cea argintie si aurie mi se par superbe. Sa le folosesi cu placere :)

    ReplyDelete