Monday, November 24, 2014

Waterfall Nails





Astăzi vreau să vă prezint o manichiură mai veche pe care am îndrăgit-o foarte mult! Este prima dată când am încercat acest model de manichiură şi mi-a plăcut teribil ce mi-a ieşit! Sigur voi reîncerca acest model, dar de această dată mult mai festiv, în culori potrivite pentru sărbătorile de iarnă.



Este foarte uşor de realizat chiar dacă nu ai pensule speciale. Tot ce este nevoie este de puţină imaginaţie. De exemplu pentru oja albastră eu m-am folosit de o scobitoare pentru a o introduce în acest model.

De asemenea m-am îndrăgostit de oja mea alb-sidefată de la Golden Rose, Rich Color - 101. Prevăd că o voi folosi la multe modele de acum încolo, textura este cremoasă, pigmentată iar un singur strat este îndeajuns pentru o acoperire perfectă. Şi sigur voi abuza şi de glitter-ul de la Golden Rose, Jolly Jewels - 102.



Dacă vă întrebaţi de ce cuticulele mele sunt atât de roşii, veţi observa la unghia de la inelar o rană frumuşică. Mda... m-am tăiat urât cu un ciob de sticlă... Aşa că de această dată am apelat la carmin deoarece acesta are efect antiseptic şi antimicrobian, înlăturând orice risc de infectare sau de apariţie a panariţiului.



Mi-a făcut o mare plăcere să lucrez la această manichiură şi abia aştept să încerc şi cu alte culori. Voi ce părere aveţi despre această manichiură?

11 comments:

  1. Foarte frumos a iesit,nu am incercat modelul asta pana acum .Pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebuie sa il incerci! E foarte usor de realizat. <3 Pupicei :*

      Delete
  2. Frumos modelul! ♥
    O singura data am incercat, pe varianta albastru inchis sidefat ca baza si cu dungi albe.
    Ojele GR sunt superbe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! <3
      Imi imaginez ca arata superb combinatia!
      Am sa intru la tine pe blog sa le vad. <3

      Delete
  3. super tare ti-au iesit <3
    astept multe unghiute si cu stamping!!

    ReplyDelete
  4. Foarte frumoasa! <3

    ReplyDelete
  5. Foarte frumoase ți-au ieșit! Drăguț tare sclipiciul de la GR.
    Te pup :*

    ReplyDelete
  6. Ce draguta e! Imi plac unghiutele tale. :)

    ReplyDelete