Tuesday, October 6, 2015

Week in Photos (9)



Hello darlings,

A mai trecut o săptămână, aşa că astăzi revin cu o nouă postare Week in Photos. Săptâmăna aceasta se anunţă una încărcată, plină de drumuri şi de locuri în care trebuie să ajung. 
Dar aşa viaţa e mult mai frumoasă. Este mult farmec in locuri noi şi drumuri lungi. Mai ales în drumurile lungi petrecute alături de persoane necunoscute.

Dar până atunci hai să vă arăt poze din săptămâna ce tocmai a trecut. 
Sper că aţi mâncat deja, dacă nu, fuguţa după un iaurt.
 

Săptămâna am început-o SUPERB! Luni încă mă bucuram de aerul curat de munte şi de liniştea din Braşov.
Dimineaţa ne-o începeam cu un salut din partea ţestoasei de la hotel, pe care toată lumea o alinta şi admira.
Deşi aproape tot week-end-ul a plouat mărunt, nimic nu ne-a putut reţine în camera de la cazare. Ne-am plimbat mult, mult si am fost şi la film.
Am vizionat The Maze Runner: The Scorch Trials însă am rămas puţin dezamăgită. Este un film bun, dar se putea si mai bun, mai multă acţiune.



Una din cafenelele pe cate noi am îndrăgit-o în Braşov a fost Cafe 13, unde am petrecut câteva dimineţi răcoroase. Aici am mâncat Quesadillas cu Mozzarella şi Pui pur şi simplu delicioase.
În fiecare zi când ne plimbam prin Piaţa Sfatului, treceam prin faţă la Deane's să vedem ce mesaj nou au scris pe tăblia de afară. Mesajele lor comice ne aduceau mereu un zâmbet pe faţă.
Marţi, înainte de plecare am mâncat un mousse de ciocolata cu fistic foarte bun. Când ajungeţi în Brasov vă recomand să treceţi pe la cofetăria Sensation Cake Design.



Mai este nevoie să vă spun cât de frumos este Braşovul? Dacă nu mă credeţi, panorama făcută de la Turnul Negru este îndeajuns să vă schimbaţi părerea. Oricum zilele acestea pe blog urmează un articol pliiin de poze şi recomandări de localuri din Braşov.


Cafele, cafele şi iar cafele. Acestea ne-au încălzit după plimbările lungi prin ploaie.
Bunătăţi multe, multe; a ajuns la mine premiul câştigat la giveaway-ul organizat de By Dee make-up si A piece of Sparkling Beauty iar cremele de corp de la I love miros divin. Sunt înnebunită după cea cu Mango & Cream.
Multe bunătăţi am primit şi de ziua mea. Tina mi-a dăruit o carte foarte interesantă, "Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut.", care a devenit lectura mea în fiecare dimineaţă la cafea. Oana m-a răsfăţat ca deobicei cu bunătăţi. Lip gloss-ul Sugar Cookie este atât de aromat şi dulce... abia mă abţin să nu îmi ling buzele ca cât de dulce este.
Tandafirii albaştri m-au captivat mereu, iar de aceştia cu tente de mov m-am îndrăgostit până peste cap.



Joi m-am întâlnit cu dragile mele fete şi am fost la Cosmetics Beauty Hair 2015 la Romexpo. Unde am făcut muuuullte seeeeelllfies şi am plecat cu multe bunătăţi. Cu 2 din ojele de la Golden Rose v-am arătat deja o manichiură  pe blog aici. Iar şamponul şi balsamul cu ulei de măsline de la Ziaja au intrat deja la teste, acuşi vă împărtăşesc părerea pe blog.

Cam aşa mi-am petrect eu săptămâna. Voi? Aştept să vă citesc peripeţiile.
Puuupicei!
:*

4 comments:

  1. iar mi ai facut pofta cu bunatatile pe care le-ai mancat la brasov :)) <3

    ReplyDelete
  2. Chiar superba saptamana ai avut,m-am amuzat cu tablita de la cafenea :))))).Vorba sotului meu apropos de oferte :))))).....cumparati un produs.....la pret de doua :))))) :-P.Ma bucur tare ca ne-am vazut,poate mai iesim <3.Sa folosesti cu drag cadouasul de la mine,ma bucur ca iti place,ce ai gasit in punguta,puuup <3

    ReplyDelete
  3. Ce saptamana faina! Abia astept sa evadez un pic si eu din rutina :D Mousse-ul ala arata delicios :D

    ReplyDelete
  4. frumoasa saptamana ai avut!
    am pus si eu ochii pe Ziaja :)

    ReplyDelete