Sunday, April 17, 2016

April’s Nails Challenge - Flower Power



Hello darlings,

Un nou weekend, o noua postarea pentru colaborarea April’s Nails Challenge, de aceasta data tema este Flower Power.

Stiu, iar am disparut pentru o perioada, insa nu pentru mult timp. Desi unghiutele mele sunt in perioada de regenerare, sunt mici si friabile, promit sa va tin la curent cu evolutia lor si de ce nu sa va prezint cateva manichiuri pentru unghiute scurte si multe review-uri la produsele pe care le-am folosit in ultima vreme.

Asadar pentru astazi v-am pregatit o manichiura simpla, perfecta pentru fetele cu unghiute mici.


Mereu am trait cu senzatia ca daca am unghiutele mici nu voi putea avea o manichira complicata, cu modele, care sa fie deosebita, insa niciodata nu ma puteam insela mai urat de atat.

Poti avea unghii mici, poti avea forma unghiilor patratoasa, ovala, rotunda, migdalata, chiar nu conteaza, atata timp cat ai rabdare si acorzi o sansa oricarui model.


Eu pentru astazi v-am pregatit un model stampilat. V-am spus si am sa va repet ca am facut obsesie in ultima perioada pentru tehnica stamping, am cumparat multe, prea mult placute si abia astept sa va le prezint pe toate.



Pentru astazi am ales sa va prezint o placuta pe care am cumparat-o de pe Born Pretty Store si care este perfecta pentru aceasta perioada primavaratica.


Ca baza am ales oja holografica de la Avon Cosmic, nuanta Moonbean peste care am stampilat modelul floral cu oja pentru stamping mov de la Laura Clauvi. Imi place foarte mult combinatia iar modelul floral mi-a inseninat ziua ori de cate ori il vedeam.


Dupa cum va spuneam, placuta pe care am folosit-o este de pe Born Pretty Store si este FullFlower Patterns Nail Art Stamp Template Image Plate Y008

 

 

Dacă sunteti pasionate de nail art, puteti folosi codul AALQ10 pentru a beneficia de 10% reducere pe bornprettystore.com!



Sper ca va place modelul meu pentru April’s Nails Challenge - Match your outfit Nails organizată împreună cu fetele de pe grupul The Polish Addict. V-am pupat si abia astept parerile voastre. Puup! (^_^)

Nu uitaţi să treceţi şi pe la celelalte fete participante la colaborare:

6 comments:

  1. Imi place foarte mult oja holografica de la avon!

    ReplyDelete
  2. Awwww ce frumoase sunt, ai ales o combinatie superba <3

    ReplyDelete
  3. Cand te apuca stampilatul,e posibil sa te tinaaaaa,la fell am patit si eu,ultima comanda de pe aliexpres contine in jur de 15 placute :D

    ReplyDelete
  4. Superba oja Avon !

    ReplyDelete
  5. Au iesit extrem de bine, imi place tare mult combinatia <3

    ReplyDelete