Monday, April 11, 2016

Week in Photos (11)



Hello darlings,

A new week is here! Asa ca m-am gandit sa reinvii sectiunea Week in Photos.

Vreau sa impartasesc cu voi franturi din viata mea de zi cu zi asa cum si voi mereu sunteti alaturi de mine si imi impartasiti franturi din voi.

Prima saptamana de aprilie a trecut atat de repede incat nici nu am simtit cand s-a terminat. Insa a fost plina de surpize si cumparaturi dar si de oboseala acumulata de la servici dupa turele tarzii.

La posta m-au asteptat multe colete pline de bunatati. A ajuns la mine mai repede decat ma asteptam, in numai 10 zile, ultima comanda de pe Born Pretty Store.
De acesta data cumparaturile au fost mult mai variate, pe langa bunatatile pentru viitoarele manichiuri, water decals si nail vinyls, au ajuns si cateva accesorii.
Mi-am comandat o bratara cu... surpriza, surpriza... dream catcher, o pereche de cercelusi mai eleganti si un medalion din sticla DIY pe care abia astept sa il folosesc in viitorul proiect.


De asemenea dupa luni de asteptare a ajuns la mine carcasa mult asteptata de pe Aliexpress. Am avut o adevarata nebunie pentru aceasta carcasa. Prima data am comandat-o in noiembrie, dar surpriza, coletul nu a mai ajuns la mine, asa ca am comandat-o din nou de la un seller diferit si in numai 2 saptamani a ajuns la mine. 


Tot saptamana aceasta m-am intors la una din iubirile mele vechi, si anume la nuanta de par visiniu. Dupa multe amanari, mi-am facut timp si m-am vopsit. Va spun sincer imi era dor de nunata asta de visina coapta.


Iubitul meu Razvan, a decis ca ojele mele, in crestere la numar, merita un locusor numai al lor, asa ca mi-a cumparat un dulapior special pentru ele. Gata cu depozitarea intr-o cutie in fundul dulapului. Pentru moment le-am asezat intr-un sertar, toate ojele mai vechi pe care vi le-m prezentat si separat ojele noi si aplicatiile de unghii. Urmeaza insa o sortare a lor si ordonare, mai vedem daca voi avea curajul necesar poate si un blog-sale.


Daca ojele mele au meritat un locusor numai al lor, am hotarat ca e timpul sa cumparam si un suport pentru papuci, deoarece in debara era debandada totala. Acest suport de pantofi l-am achizitionat de la Jysk si este perfect pentru spatiul din spatele usii.


Vineri dupa ce am iesit de munca, in drum spre casa m-am oprit cu o colega la Mc Donald's si am mai stat la taclale. E cel mai relaxant lucru posibil, sa poti face o pauza si sa petreci timpul alaturi de prieteni dragi.


In drumul meu spre posta sambata, m-am jucat cu aceasta alintatura pe care stapana reusise sa o amageasca cu mersul la doctor. O scumpete de pisica care torcea incontinuu.

Cam asa mi-am petrecut eu saptamana, voi?

4 comments:

  1. Foarte frumoasa săptămână ta, și a mea a fost liniștită,.
    Pupici
    www.alinapink.ro

    ReplyDelete
  2. Frumoasa saptamana ta! Cred ca trebuie sa imi iau si eu o dulap special pentru oje :D

    ReplyDelete
  3. Welcome back! Interesanta saptamana ai avut. Imi place dulapiorul pentru oje...imi dau seama ca am si eu nevoie de una...sau chiar doua, trei :)

    ReplyDelete