Monday, May 16, 2016

Week(s) In Photos



Hello darlings,

A trecut mai mult de o luna de cand nu am mai avut o postare Week in Photos.

Asa ca in aceasta saptamana va voi revansa cu o postare Weeks in Photos, va anunt de pe acum, voi avea muuuulte, multe poze.

Voi incepe cu cadoul meu de la Secret Bunny. Sunt datoare de mult prea mult timp cu prezentarea cadoului absolut superb de la scumpa de Oana, care a fost Secret Bunny mea.
Cadoul a fost plin ochi cu bunatati si cu surprize. Va spun sincer, Oana ma cunoaste atat de bine si intotdeauna ma rasfata cu ce e mai bun. Iar momentul in care am primit avizul nici nu stiam cum sa ajung mai repede la posta.
Multumesc scumpa pentru cadou si ca intotdeauna ma rasfeti numai cu bunatati.


Imediat dupa Paste am plecat in plimbare pana la Iasi. Primul lucru pe care l-am facut pe langa sa petrec timp alaturi de familie, a fost sa ma intalnesc cu prietenele mele dragi la o cafea si ceva dulce. Abia asteptam sa ma intalnesc cu fetele mele dragi, Andra, Georgiana si Sinaziana.


De asemenea, nici nu va imaginati ce pofta imi era de o cafea de la Teo's Coffee. Asa ca imediat am tras o fuga si m-am delectat cu cafeaua mea preferata si comanda clasica, Cafe Latte cu aroma de menta.


Tot in vizita mea la Iasi am participat si la nunta scumpei mele colege Alexandra. Va spun sincer, cei mai frumosi miri si cei mai dragi. A fost o seara foarte frumoasa si o adevarata onoare ca m-au invitat sa fiu alaturi de ei in acea zi speciala.


Saptamanile acestea am facut si multe, cumparaturi. Doar v-am spus ca au fost aglomerate.
De mult eram in cautare de pantofi, am plecat in minte cu ideea de a cumpara o pereche de pantofi negri, si am iesit din magazin cu inca o pereche turcuoaz si un ghiozdanel.


Ce-i drept, ma tenta de mult ideea de a-mi cumpara in ghiozdanel, insa am tot amanat... pana acum. Va place ghiozdanelul meu? Eu una sunt pur si simplu indoagostita de el.


Aproape 3 zile Razvan mi-a tot batut apropouri si mi-a zis ca ii este pofta de gogosi; doar nu era sa il las sa ii fie pofta in continuare, asa ca imediat am profitat de timpul liber si i-am pregatit iubitului meu gogosi. Daca sunteti curioase de reteta mea sa imi spuneti si va voi prezenta ingredientele.


Nu cred ca am apucat sa va prezint pana acum setul meu cu penseta si forfeca personalizate. Le-am primit acum foarte mult timp si tot am spus ca vi le voi arata.


Si pentru ca vremea de afara ne arata ca e inca primavara, am profitat sa cumpar bujori, acum cat inca se mai gasesc pe piata. Pe langa frezii, bujorii sunt florile mele preferate, sunt absolut indragostita de mirosul lor.

Cam atat pentru Weeks in Photos. Voi cum v-ati petrecut saptamana?

2 comments:

  1. Heyyyy te pup scumpa, ma bucur ca a fost pe placul tau cadoul, am salivat rau de tot dupa gogosile alea :))), kisssseeeesss <3

    ReplyDelete
  2. wooa, ti ai luat ghiozdanelul!! e super frumos <3

    ReplyDelete