Thursday, July 14, 2016

Preferatele lunii Iunie



Hello darlings,

Pentru astazi m-am gandit sa va prezint preferatele lunii iunie, produsele pe care le-am folosit aproape zilnic si pe care pur si simplu le-am iubit.

De cand a venit caldura, nu folosesc foarte multe produse de machiaj, insa rimelul nu lipseste niciodata. Nu exista zi care sa treaca fara rimelul meu de incredere Get Big! Lashes de la Essence pe care pur si simplu il iubesc. Aceasta mascara este perfecta pentru mine, imi arcuieste genele si le da aspect de grosime, de asemenea este waterproof, nu curge cand transpir de la caldura si nici nu se intinde cand am prostul obicei de a ma freca la ochi cu mana. 

Am incercat multe rimeluri waterproof, insa acesta a castigat un loc in preferatele lunii, mai ales acum cu caldurile astea nebune.


Nu pot spune ca folosesc fond de ten, nici nu am un ten cu probleme care sa necesite o acoperire puternica, de aceea, pentru zilele in care simt ca totusi am nevoie de o baza, apelez cu incredere la Stay Matte Liquid Mousse Foundation de la Rimmel London, in nuanta 103 True Ivory.
Este perfecta pentru mine atunci cand sunt obosita si simt nevoia ca am nevoie de o baza, care sa mascheze din imperfectiuni, mai ales ca are efect de matifiere si este aliatul meu pentru zona T.


Pentru buze am ales unul din rujurile lichide mate pe care l-am cumparat de pe E-bay. Este un roz nude, mat, perfect pentru la servici cand nu am nevoie sa atrag atentia asupra buzelor. Este rezistent la trasfer si rezista aproape 5 ore pe buze daca nu mananc sau beau ceva care sa contina uleiuri. V-as spune numele si nuanta, insa de la atata folosire s-au sters si nici nu mai am link, insa va pot spune ca a costat 1$ si nu imi usuca buzele precum altele din aceasta colectie.


Am ales sa va prezint si lip gloss-ul Sugar Cookie, pe care l-am primit de la scumpa de Oana. Este perfect pentru a ma ajuta cu dieta, pe langa faptul ca miroase a cookies cu ciocolata proaspat scoase din cuptor, are o aroma dulceaga, de imi vine sa imi musc buzele toata ziua. Nu este foarte lipicios si hidrateaza foarte bine. Voi fi devastata cand il voi termina.


Cum la servici mereu este aer conditional, pielea mainilor mele trebuie si ea ingrijita, asadar crema de maini nu putea lipsi din lista produselor preferate. Aceasta luna preferata mea a fost crema de maini cu aroma de Toporasi (Violete) de la Balea, in varianta mini. Este marimea perfecta pentru a o purta mereu in geanta.


Si, bineinteles, nu puteam sa inchei lista fara o oja, iar preferata lunii a fost oja Magic Effects Cosmic de la Avon, nuanta Moonbeam. Aceasta este un argintiu holografic superb si de efect pe care il puteti vedea mai bine AICI.

Cam acestea au fost produsele mele preferate pentru luna iunie. Sunt curioasa, care sunt produsele voastre preferate? Astept raspunsurile in comentarii.

4 comments:

  1. That lipstick :x <3. Trebuie sa incerc si eu mascara de la Essence

    ReplyDelete
  2. That lipstick :x <3. Trebuie sa incerc si eu mascara de la Essence

    ReplyDelete
  3. Sa le folosesti cu drag, ma bucur ca iti place gloss-ul, pupicei <3

    ReplyDelete
  4. Foarte mult imi place modul de prezentare a produselor. Pe unele le folosesc si eu!

    ReplyDelete