Tuesday, January 31, 2017

Blue flowers for cold days




Hello darlings,

Desi inca suntem in plina iarna, iar temperaturile joase si ceata ne lasa fara energie, v-am pregatit pentru astazi o manichiura inflorata care sa ne inveseleasca ziua.

Pentru aceasta manichiura, bineinteles ca nu puteam sa ratez ocazia sa nu folosesc oja mea preferata de la Essence.

Asa ca imediat am apelat la albul perfect, oja Essence - Wild White Ways, pe care o folosesc de fiecare data cand imi doresc o manichiura alba perfecta sau o baza fara defect pentru unghiile accent.



Peste aceasta am aplicat un water decal cu flori albastre pe care l-am cumparat de pe Born Pretty Store si de care m-am indragostit de la prima vedere. Este perfect pentru o manichiura eleganta.




Nu am vrut o manichiura simpla, doar cu baza alba asa ca am apelat la o oja in acelasi albastru superb al florilor pentru a scoate in evidenta modelul. Asa ca am apelat la o oja din setul Sugar Lacquer de la Profusion pe care l-am primit de la scumpa de Oana, peste care am aplicat top coat-ul pentru care am avut o obsesie vara aceasta, Shake me! I'm Pretty de la Essence, numarul 25 let stars rain down on me!




 Daca sunteti pasionate de nail art, puteti folosi codul AALQ10 pentru a beneficia de 10% reducere pe bornprettystore.com!



O manichiura simpla, eleganta si de efect care a facut furori printre colege cat timp am purtat-o.
Mie-mi place foarte mult rezultatul si sper sa va placa si voua.

4 comments: