Tuesday, February 7, 2017

Catrice - Berry Potter & Pumbledor




Hello darlings,

Astazi vreau sa va prezint oja Catrice - 46 Berry Potter & Pumbledor, o oja ce detine un loc special atat in colectia mea, cat si in sufletul meu.

Nu multe dintre voi stiu, dar sunt o mega fana Harry Potter si o Hufflepuff for life! Yep, Hufflepuff, you heard that right! Si partea ce mai buna e ca una din prietenele mele cele mai bune e Slytherin. Nu cred ca stiti, dar Hufflepuffand Slytherin will take over the world! Trust me on that! Dar hai sa nu o mai lungesc mult cu mandria mea de Hufflepuff si sa va prezint oja.




Va spun sincer, prima data am fost atrasa de culoare, fiind un mov pruna superb cu irizatii albastre. Insa cand i-am citit si numele am stiut ca trebuie sa faca parte din colectia mea.



Din pacate nu este o ojafoarte pigmentata, textura este mai lichida si sunt necesare 3 straturi pentru o acoperire opaca, insa rezista pana la 4 zile pe unghii fara top coat, iar pensula este lata, perfecta pentru o aplicare de precizie.





In ultimele luni, aceasta oja de la Catrice a fost "rujul meu rosu pentru zile negre", deoarece ma face sa zambesc si sa imi aduc aminte de copilarie ori si cand o vad.



Mi-ar placea sa stiu, care este oja (voastra de capatai) la care apelati mereu cand aveti nevoie de un strop de culoare?

3 comments:

  1. Intr-adevar o oja frumoasa cu o culoare speciala. Eu de obicei aleg culori deschise. Astea ma reprezinta mai mult. ^_^

    ReplyDelete
  2. Foarte frumoasa e si pe gustul meu <3

    ReplyDelete
  3. ce nuanta draguta!
    pacat ca nu e opaca :(

    ReplyDelete