Sunday, March 24, 2013

Review: 2 Produse Avon ce merita cumparate


            Astăzi vă voi prezenta două produse de la Avon în care se merită să investeşti. Acestea sunt Gelul-cremă de curăţare revitalizant cu extract de ginseng şi Masca de față revitalizantă cu extract de ginseng. Ambele produse le-am descoperit campania trecută şi încă după prima utilizare m-am îndrăgostit de ele. 
            Ce spun ei: Noua gamă de îngrijire a tenului cu extract de ginseng chinezesc. Unul dintre cele mai prețioase ingrediente pentru îngrijirea pielii, ginsengul se folosește de mii de ani în medicina tradițională chinezească. Proprietățile revitalizante și energizante sunt ideale pentru orice tip de ten.
Ø  Voi începe cu Gelul-cremă de curăţare revitalizant cu extract de ginseng.
            Cum funcționează: Oferă curățare în profunzime, îndepărtând orice urmă de machiaj, impurități sau sebum. Menține nivelul optim de hidratare al pielii.
             Mod de folosire: Masați delicat pe pielea umedă și clătiți cu apă călduță. Folosiți dimineața și seara.
            Părerea mea: Încă după primele două utilizări se poate observa acţiunea gelului asupra tenului, îndepărtarea excesul de sebum şi o iluminare a tenului. Pentru mine a îndepărtat chiar micile puncte de grăsime de pe pomeţi iar tenul îmi este mult mai curat. Pielea a devenit mai catifelată şi netedă. Şi toate acestea după primele 2 utilizări. Vă recomand din toată inima acest gel de curăţarecu extract de ginseng.
Ø  Masca de față revitalizantă cu extract de ginseng
            Cum funcționează: Înlătură impuritățile și celulele moarte ale tenului, îmbunătățind textura acestuia. Lasă pielea curată, proaspătă și plină de energie.
            Mod de folosire: Aplicați pe pielea curată și uscată. Lăsați să se usuce aproximativ 20 de minute și apoi îndepărtați ușor prin tragere. Folosiți de 1-2 ori pe săptămână.
            Părerea mea: Această mască am folosit-o doar o dată, ce e drept abia am cumpărat-o, dar încă de la prima folosire mi-a lăsat o părere bună. Se întinde uşor, se usucă în aproximativ 20-30 de minute (depinde de grosimea stratului). Fiind deja obişnuită cu astfel de măşti, am trişat un pic la modul de folosire a acesteia. Eu obişnuiesc să o aplic pe tenul uscat, cu un prosopel de hârtie prin tamponare, după o baie de aburi, atunci când porii sunt deschişi iar pielea curată. Astfel, în momentul exfolierii măştii am rămas surprinsă de micii "monstruleţi" captivi în mască.

Voi le-aţi încercat? Şi ce măşti-geluri de curăţare preferate aveţi?

3 comments:

  1. In principiu,si eu sunt foarte multumita de produsele Planet spa:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am mai avut si o masca cu masline de la planet spa. De asemenea foarte buna. :)n

      Delete
  2. Si eu am masca de fata cu ginseng de la Planet Spa si imi place tare mult. Mi-a placut si cea cu sake si orez.

    ReplyDelete