Monday, May 4, 2015

Alice in Wonderland



Hello gagici! În seara aceasta v-am pregătit o manichiură veselă, plină de culoare!

Sunt momente când toate ne dorim clipe de relaxare, ne dorim să râdem şi să dăm frâu imaginaţiei. În astfel de clipe mie îmi place să citesc o carte bună, să urmăresc un film bun sau să ascult muzică bună.

Iar aseară am optat pentru a mă retrage în pat, împreună cu un ceai aromat pentru a revizionat un desen animat clasic. Am optat pentru Alice in Wonderland deoarece au trecut ani buni de când l-am văzut ultima dată şi nu prea îmi mai aminteam povestea întreagă.


Pentru această manichiură am ales să folosesc o ojă de la Nicole by O.P.I din colecţia Selena Gomez, de care sunt absolut îndrăgostită, pe care am folosit-o şi la manichiura Water Marble, însă nu am apucat să v-o prezint mai bine. Nuanţa folosită este un galben superb şi se numeşte Hit The Lights. 


Aceasta ojă este foarte pigmentată, însă are o textură uşor lichidă şi sunt necesare 2 straturi pentru o acoperire opacă. Peria este groasă şi perfectă pentru o aplicare fără pierderi de produs. Am purtat această manichiură timp de 3 zile şi nu s-a ciobit de loc. 


Peste aceasta am aplicat water decals cu personajele Alice şi The Queen of Hearts pe care le-am primit de la scumpa de Andra. Vreau să vă spun că manichiura mea a adus zâmbete pe feţele tuturor prietenelor mele.


Ador acest galben superb şi abia aştept să vă arăt şi alte manichiuri realizate cu această ojă. Voi ce părere aveţi despre manichiura mea?

4 comments:

  1. super draguta <3

    ReplyDelete
  2. Foarte frumoasa culoarea & manichiura e super cute :D

    ReplyDelete
  3. Pfuuuuu un galben asa frumooooosss,nu am mai vazut demult,super manji <3

    ReplyDelete
  4. Culoarea este superba si decalurile sunt tare dragute :)

    ReplyDelete