Saturday, May 9, 2015

Nail Team Challenge-17. Studs




Hello gagici! Cum vă petreceţi această zi minunată de sâmbătă?

Astăzi revin cu o nouă postare din colaborarea Nail Team Challenge organizată împreună cu dragile mele fete de pe grupul The Polish Addict. Însă tema de astăzi este specială! Astăzi am ajuns la tema propusă de mine! Yey!!! Abia aşteptam să ajungem la ea.

Eu am propus ca temă STUDS! Deoarece le iubesc! Mi se pare o temă foarte versatilă la care apelez destul de des când vreau ceva special pe unghiuţe! 



Pentru manichiura de astăzi am optat să aplic ca bază o ojă de la Avon pe care o am de mult în colecţie însă am uitat complet de ea. Aceasta se numeşte Underworld şi este din gama Speed Dry.  Din numai două straturi este perfect opacă iar pensula este lată, perfectă pentru o aplicare perfectă. 


Oja Avon în nuanţa Underworld este un albastru închis superb cu flakies mici şi uşor transparenţi. Uitându-mă la ea, înainte de a aplica studs, mi-a venit o idee aşa că am pus-o imadiat în aplicare. Ador luciul ojei şi rezistenţa ei, însă am vrut mult mai mult de la ea aşa că am aplicat un strat de top-coat matifiant de la Kallos. 

Şi m-am îndrăgostit de rezultat! După aplicarea top-coat-ului matifiant, oja a căpătat un jeans effect. Fapt ce mă face să mă îndrăgostesc şi mai tare de ea. Din perspectiva mea arată genial în această combinaţie şi cu studs deasupra!

Deja este a 3a zi de când port această manichiură şi nu mă mai satur de ea. Sper să vă fi plăcut și vouă. Nu uitaţi să treceţi şi pe la celelalte fete participante la colaborare să vedeţi manichiurile lor. 

3. Andreea M - www.dittanail.blogspot.ro 
7. Teo - www.taitzel.com

12 comments:

  1. Ce bine arata!Imi place nuanta de albastru <3

    ReplyDelete
  2. Foarte bine arata manichiura,bine ai facut ca ai propus aceasta tema <3,pupicei.....ne vedem luni <3

    ReplyDelete
  3. `ce frumi! imi place mult manichiura ta si mi pare rau ca n am putut sa particip si eu la tema ta :(

    ReplyDelete
  4. Sunt foarte frumoase,imi plac mult <3

    ReplyDelete
  5. Ce draguta e manichiura!!! :*

    ReplyDelete
  6. Ce dragut!! imi place ca ai variat si ai pus mai multe tipuri de tinte pe unghiute <3 kiss

    ReplyDelete
  7. Wow! <3 Imi place tare mult efectul dat de lacul matifiant! :D

    ReplyDelete
  8. da, da imi place chiar foarte mult ♥

    ReplyDelete
  9. Foarte frumoasa oja Avon si modelul tau, multumiri pentru alegerea temei a trecut ceva vreme de cand nu am mai realizat o manichiura cu tinte a fost distractiv , pupici

    ReplyDelete
  10. Imi place mult ca ai matifiat aceasta manichiura, efectul chiar arata gen jeans. Faptul ca ai folosit tinte cu forme diferite atrage atentia si da foarte bine!

    ReplyDelete
  11. Să știi că dacă nu erai tu, eu nici în acest moment nu avem ținte în colecție! Doar tu ești de vină! :)) Dar nu mă pot supăra pe tine, că au ajuns să-mi placă și mie țintele! Foarte frumoasă manichiura ta! Îmi place și culoarea lucioasă, și cea mată! :D

    ReplyDelete
  12. Foarte draguta manichiura,imi place foarte mult nuanta de albastru pe unghii iar combinata cu tinte se vede minunat:)

    ReplyDelete