Wednesday, October 28, 2015

Review produse Balea



Hello darlings!

Astăzi vă voi vorbi despre o mareeeeee iubirea de a mea. Dacă nu aţi ghicit deja, mă refer la produsele Balea pe care le puteţi cumpăra din Dm. Sigur v-am spus şi am să vă repet că sunt absolut îndrăgostită de produsele Balea, de când le-am descoperit acum 2 ani aproape 3, nu mă mai satur de ele.

Dacă până în trecut mă rugam de toţi prietenii mei care aveau acces la Dm să-mi facă şi mie mici cumpărături, acum, de când m-am mutat la Bucureşti cam la 2 săptămâni trec prin Dm să văd care sunt ultimele noutăţi şi oferte. Raportul cantitate-calitate-preț este mai mult decât perfect. Iar calitatea acestor produse, ar putea din perspectiva mea, rivaliza cu multe produse cunoscute.

Pentru postarea de astăzi am adunat foarte multe produse... Şi încă nu sunt toate produsele pe care le folosesc şi pe care le deţin. Dar hai să nu mă mai lungesc cu vorba şi să trec direct la bunătăţi.


Voi începe cu antiperspirantele de la Balea. Pentru postarea de astări am ales să vă prezint 4 variante pe care le-am încercat şi am deja o părere formată despre ele. Dacă vă amintiţi, despre antiperspirantul Balea cu zmeură și lămâiță v-am povestit şi în postarea de aici, unde vă spuneam că ador parfumul lui subtil ce persistă în timp. 
Antiperspirantul cu cocos şi nectarine a fost o cumpărătură impulsivă; aveam acasă destule însă am fost super curioasă de aroma lui. Acesta m-a dezamăgit pe mine, nu sunt cea mai mare fană a cocosului, iar parfumul lui mi s-a părut foarte puternic şi înnecăcios. Poate dacă sunteţi iubitoare de cocos poate vouă o să vă placă. Celelalte două arome, cu mango şi lime le IUBESC!!!! 
Vi le recomand cu încredere, parfumul este subtil si persistent, acoperă foarte bine mirosul de transpiraţie şi oferă protecţie îndelungată.


Gelul cremă de duş cu lime şi aloe vera a fost şi este cea mai cumpărată aromă din gama lor. Ador parfumul fresh şi pielea catifelată şi hidratată pe care o lasă în urmă. De asemenea pentru iubitorii de parfumuri foarte dulci, le recomand gelul de duş cu pepene.


De cremele pentru mâini nici nu mai trebuie să spun cât de mult le iubesc. Am multe, muuulte şi niciodată destule. În orice geantă, în orice dulap, peste tot prin casă am împrăştiate tuburi sau cutii de cremă pentru mâini care să fie la îndemână oricând am nevoie. Cremele de la Balea le recomand, sunt spornice şi hidratează foarte bine pielea. 
Important este să ştiţi că au un parfum foarte puternic la început, care rămâne impregnat subtil în timp în piele şi este persistent. Ştiu că sunt multe persoane care preferă cremele fără miros, pentru mine mirosul este foarte important. De asemenea de reţinut faptul că marea majoritate a cremelor de mâini marca Balea sunt grase, acestea întrând un pic mai greu în piele şi lăsând pentru început o uşoară senzaţie de uleios.


Demachiantul de ochi bifazic de la Balea îl recomand cu mare drag. Este unul din puţinele demachiante care nu îmi irită ochii şi care are destulă putere să îndepărteze machiajul waterproof. Singurul lui defect este că lasă pielea foarte, foarte uleioasă în urmă, necesită clătire după folosire. Cel puţin eu prefer să mă clătesc după deoarece nu-mi place senzaţia de loc.

Cam atât pentru postarea de astăzi. Sper că v-au plăcut produsele Balea pe care vi le-am prezentat. Sunt curioasă voi ce produse foloşiţi şi care vă plac/nu vă plac de la Balea. Dacă v-a plăcut postarea şi aţi vrea să citiţi mai multe postări de genul acesta, aştept părerea voastră în comentarii.

6 comments:

  1. Am devenit trista citind acest articol,ca eu nu am folosit niciodata aceste produse si chiar imi pare rau:)Le voi cumpara si eu cu siguranta!O zi frumoasa:-*

    ReplyDelete
  2. Deodorantul cu zmeura e preferatul meu, hands down. Crema de maini cu musetel e foarte faina, o am de ceva timp si e foarte spornica :D

    ReplyDelete
  3. Mie imi place asa mult cand le vad asa colorate....asta ma atrage in primul rand la ele! :)
    Chiar am de gand la salariu sa merg in DM si sa-mi iau si eu laudatele deodorante Balea. Sper sa nu fiu dezamagita, ca de alte produse laudate...care nu mi-au placut! :D

    ReplyDelete
  4. Si eu le iubesc si am multe preferate,mi-a facut cu ochiul deodorantul cu lime,te pup,ne vedem sambata <3

    ReplyDelete
  5. Si mie imi plac foarte mult gelurile de dus Balea. Am in momentul de fata 10 sortimente pe care mi le-am cumparat din Berlin la un pret mult mai mic decat in Romania. Dar chiar si asa, 6 lei tot nu mi se pare o suma mare pentru un gel de dus care miroase bine, nu usuca pielea si-si si pastreaza mirosul :)

    ReplyDelete
  6. Imi plac mult gelurile de dus Balea si nu numai. De obicei ma tenteaza pachetul lor colorat si le cumpar fara sa clipesc. Cumpar tot ce are parfum fresh, cele cu lamaie :)

    ReplyDelete