Wednesday, May 25, 2016

2016 Martie - Aprilie Empties



Hello darlings,

A venit iar acel moment a lunii când vă prezint produsele consumate. Iar de această dată vă voi prezenta produsele pe care le-am terminat sau aruncat din varii motive de pe perioada a 2 luni, martie si aprilie. 
   
Au fost mult mai multe produse de atât, dar de la multe am uitat să păstrez ambalajul pentru a vi le arăta.

Printre produsele pentru astăzi, unele abia dacă am apucat să le folosesc. Voi începe cu produsele din gama make up:



Rimelul Volume Expert de la Laura Clauvi l-am folosit până nu a mai rămas nici o picătură în el. Este un rimel perfect pentru fetele cu genele lungi şi dese care îşi doresc să le arcuiască şi să le dea un aspect natural. Însă există şi un mic/mare defect al acestui rimel; deşi pe el scrie că este waterproof... nu este. Dacă căutaţi un rimel care să fie alături de voi în situaţiile unde ştiţi că aveţi nevoie de un produs super rezistent, acesta nu este pentru voi.

Concealer-ul de la Oriflame The One este cel mai recumpărat şi folosit concealer, sunt cred la al 4 lea sau al 5 lea? Are o acoperire foarte bună şi este prietenul meu cel mai bun la nevoie.


Dream Fresh BB Cream de la Maybelline este şi el la a 2 a achiziţie. După cum am mai spus, eu prea folosesc fond de ten, însă uneori este la îndemână să am unul pentru zilele mai dificile, iar BB cream-ul de la Maybelline este perfect pentru nevoile mele deoarece nu lasă faţa încărcată şi acoperă atât cât am nevoie. Pentru a afla mai multe, click AICI.

Fardurile Color Impact de la Oriflame The One din păcate nu prea s-au pliat pe gusturile mele. Din cele 3 nuanţe deţinute, doar cel mai deschis la culoare l-am folosit de l-am terminat, celelalte două le-am aruncat aproape nefolosite.

Strugurelul Lip Smacker cu aromă de Fanta, l-am primit anul trecut de la Andra şi de asemenea l-am folosit până la ultima picătură. Cremos, hidratant şi aromat, perfect pentru mine.


Fixativul Cien Extrem Hold 5, este aliatul meu pentru o coafură perfectă deoarece nu încarcă părul şi este singurul care reuşeşte să îl ţină în loc.

Şampunul uscat de la Batiste XXL Volume în varianta mini a fost aliatul meu în deplasările de 2-3 zile. Eu m-am înţeles chiar bine cu el şi mi-am cumpărat de curând unul full-size.

Şamponul Wash & Go cu Levenţică a fost aliatul lui Răzvan şi nu al meu. Eu după numai 2 spălări cu el am început şă am o uşoară iritaţie la nivelul scalpului cu descuamarea pielii. Aşa că am renunţat repede la el, nu este pentru mine.


Deodorantele spray Balea nu lipsesc niciodată din arsenalul meu de îngrijire, iar în perioada aceasta am terminat încă două.

Antiperspirantul mini B.U. mi-a amintit cât de bune sunt produsele din această gamă. Ştiu că dacă ar fi să renunţ la cele Balea, antiperspirantele B.U. le-ar înlocui.


De semenea am terminat un nou gel de duş Balea, de această dată Tropical Sunshine cu aromă de portocale şi mango.

În vară primisem de la Andra gelul de duş tonic Balance Me, ce conţine în proporţie de 99% ingrediente naturale. Acesta a fost un adevărat răsfăţ la duş, fiind foarte emolient iar aroma puternică de plante răsfăţându-mi simţurile.


Ultimele produse pe care vi le prezint sunt demachiantul pentru ochi de la Balea, cu care nu prea m-am înţeles deoarece nu îndepărta foarte bine machiajul. Îl prefer pe frăţiorul lui mai mai mare, demachiantul bifazic pentru ochi şi buze de la Balea, deoarece este mult mai hidratant şi îndepărtează şi machiajul waterproof.

Acetona Toji din Auchan este foarte bună pentru preţul ei, de numai 2 lei, eu o folosesc în special la curăţarea spaţiului de lucru şi a kiturilor de stamping.

Cam atât pentru produsele consumate din ultima perioadă. Voi ce produse aţi terminat?

4 comments:

  1. vad ca folosesti destul de multe produse Balea...nu stiu ce sa zic despre ele, dar voi incerca si eu un deodorant data viitoare cand voi trece pe langa un DM :)
    ps: acetona pt mine nu a fost buna de nicio culoare, poate si pentru ca eu ma dau cu 2 straturi de lac si aplic si unul transparent deasupra.

    ReplyDelete
  2. eu abia termin primul corector de la oriflame. mi-a placut, ce-i drept! nici eu n-am prea folosit decat fardul deschis la culoarea, cel olive i l-am dat verisoarei mele, iar cel maro s-a facut praf in cutiuta lui. imi plac produsele Balea, vad la tine si cateva pe care nu le-am incercat inca

    ReplyDelete
  3. Foarte mult imi plac gelurile de dus Balea, dar recunosc pe acesta cu mango si portocale nu am incercat-o!

    ReplyDelete
  4. AI fost o harnicuta! Si mie imi place mult corectorul de la Oriflame, presimt ca o sa devina permanent in colectia mea.

    ReplyDelete