Sunday, April 30, 2017

Review - Sapunul lichid Dove, cu o ¼ crema hidratanta.



Hello darlings,

Astazi revin cu un review la un produs foarte drag mie si anume, Sapunul lichid Dove, cu o ¼ crema hidratanta.
Stiu, in ultima luna ati fost asaltate de poze si review-uri in social media pentru sapunul lichid Dove, insa vreau sa va spun si eu parerea mea.

Cand am aflat ca pot avea oportunitatea de a lucra in parteneriat cu Buzz Store si Dove pentru a "testa", (cu greu spun a testa deoarece sunt deja familiarizata) Sapunul lichid Dove, cu o ¼ crema hidratanta si de a va prezenta parerea mea, am spus imediat tare si raspicat DA!


Una din primele amintiri din copilarie este cea a nerabdarii de a pleca in concediu. Incercam sa raman treaza pana venea momentul plecarii la mare insa mereu adormeam de oboseala si ma trezeam in masina pe la jumatatea drumului. O data ajunsa la mare, urma asteptarea primei bai in mare si a dansului pe nisip.

Insa emotia cea mai puternica ce mi-a ramas din copilarie este mirosul sapunului Dove original. Chiar si acum dupa ani si ani, cand il miros simt cum sufletul se face ghem si ma cuprinde nerabdarea concediului. Pur si simplu nu pot spune concediu fara sa ma gandesc la sapunul Dove.


De cand eram mica si pana acum, sapunul Dove nu a lipsit niciodata din bagajul pentru concediu. Insa, spre diferenta acum fata de concediile trecute, nu isi mai are loc in bagaj sapunul solid Dove, ci lichid Dove, cu o ¼ crema hidratanta.

Hmm... oare am reusit sa va conving macar putin cat de mult imi place si cat de drag imi este mie? Tot nu ma credeti? Atunci hai va sa vi-l prezint si in stilul meu clasic de review, si poate asa va conving sa il incercati daca nu ati facut-o deja.

Sapunul lichid Dove, cu o ¼ crema hidratanta

Ce spun ei: "Cu sapunurile-crema lichide Dove, spalarea mainilor devine un act de ingrijire. Daca am numara de cate ori ne spalam pe maini in fiecare zi, am realiza ca apelam la sapunul lichid mai des decat la orice alt produs cosmetic. Tocmai de aceea este atat de important sa alegem cu grija sapunul lichid pe care il folosim."

Cum funcţionează: "Sapunul-crema lichid Dove actioneaza eficient pentru a oferi mainilor noastre un binemeritat tratament regal. Agentii de curatare indeparteaza eficient impuritatile si grasimile de pe suprafata pielii, iar spuma bogata si cremoasa se va simti in maini ca o matase."

Mod de folosire: Apasati o data sau de doua ori pompita si turnati cantitatea necesara de sapun lichid in palma. Masati pentru a obtine o spuma densa. Clatiti bine.

Părerea mea: Asa cum va povesteam la inceputul articolului, sapunul lichid Dove, cu o ¼ crema hidratanta isi are de mult locul in bagajale pentru concediu dar si in produsele mele cosmetice pe care le folosesc si imi plac.

Fata de alte sapunuri lichide, acesta nu imi usuca pielea mainilor datorita cremei hidratante din continut. Lucru ce este foarte important pentru mine si care se poate observa in pozele de pe blog-ul meu, unde va prezint toate modele mele de pe unghiute.

Ingrijirea pielii mainilor este importanta zilnic, deoarece intram in contact cu foarte multe substante ce o pot usca si ataca. Trebuie ingrijita si hidratata, doar stiti zicala " Mainile sunt cartea de vizita a unei femei."

Iar pentru mine este mult mai important sa am grija de pielea mainilor deoarece este literalmente, cartea mea de vizita, doar cum altfel va pot prezenta si pune in valoare manichiurile mele?


Deci, v-am convins cat de mult imi place sapunul lichid Dove, cu o ¼ crema hidratanta? Ce ziceti, il incercati si imi spuneti si voi parerea voastra?

No comments:

Post a Comment