Friday, April 14, 2017

Review Spuma de curatare pentru ten uscat Balea



Hello darlings,

Toate folosim zilnic cosmetice atat pentru ingrijirea personala cat si pentru make-up, insa uneori nu stim ce sa alegem si ne dorim un sfat, o parere despre produsul pe care il avem in vizor.

De mult nu v-am mai pregatit pe blog un review asa ca... M-am gandit sa readuc pe blog aceasta serie de postari pe care stiu ca le indragiti.

Voi incepe seria cu un produs de ingrijire personala.

Curatarea tenului este una imperioasa, atat seara de machiaj si impuritatile adunate pe timpul zilei, cat si dimineata de toxinele si sebumul eliminate de organism prin piele peste noapte.

Pentru astazi am ales sa va prezint un produs pentru curatarea tenului pe care l-am cumparat din impuls si de care acum nu ma mai despart.

Spuma de curatare pentru ten uscat de la Balea

Ce spun ei:Formula este special creata pentru tenul uscat si este imbogatita cu provitamina B5 care previne deshidratarea tenului si asigura o piele matasoasa si neteda.

Cum funcţionează:Curata in profunzime tenul uscat, fara a il usca si mai tare, si ofera o senzatie de piele catifelata si curata, fara impuritati.

Mod de folosire:Se recomanda folositea in fiecare dimineata si seara pe pielea umeda, atat a tenului cat si pe decolteu, iar apoi indepartarea cu apa din abundenta.

Părerea mea: Asa cum spuneam la inceputul articolului, spuma am cumparat-o intr-un moment de shopping impulsiv. Intotdeauna cand intru intr-un DM verific ce a mai aparut nou si pe ce mai pot cheltui bani, deoarece niciodata nu pot pleca doar cu strictul necesar si mereu se gaseste ceva care sa imi atraga atentia.

La acesta spuma m-a atras faptul ca are un sistem de dozare ideal din perspectiva mea, cu pompita, asa ca nu am mai stat prea mult pe ganduri si am adaugat-o in cos. Un alt factor care m-a atras este faptul ca marca Balea, marca exclusiv DM, este foarte accesibila in ceea ce priveste preturile si fata de alte produse, destul de naturala.


Hai sa incepem cu ambalajul, daca tocmai spuneam ca el m-a atras. Sticluta are o cantitate de 150 ml, iar sistemul de dozare este cu pompita. Aceasta este foarte usor de utilizat, iar cantitatea eliberata la 1 pompare este indeajuns pentru a curata tenul, iar 2 pompite sunt indeajuns atat pentru ten cat si decolteu.

Produsul in sine este lichid si incolor, iar in momentul in care este pompat devine o spuma alba si parfumata. In ceea ce priveste mirosul, acesta este subtil de floare de migdala care este perceput doar in momentul aplicarii; dupa clatire se diminueaza aroma si dispare treptat. Nu persista mult dupa clatire, lucru care il apreciez, si care este perfect pentru persoanele care nu suporta ca dupa curatare tenul sa ramana parfumat.

Spuma este foarte bogata si usoara in consistenta si nu este cremoasa si uleioasa in comparatie cu alte produse, senzatia lasata in urma este de ten curat si hidratat.

Eu folosesc una-doua pompite in podul palmei, pe care le aplic prin miscari circulare pe ten, evitand contactul direct cu ochii, si decolteu fara a aplica presiune. Apoi clatesc cu apa calduta din abundenta.

Seara folosesc spuma intotdeauna dupa demachierea tenului; iar dimineata inainte de a aplica crema de zi.

Spuma de curatare pentru ten uscat de la Balea, este delicata cu tenul meu sensibil si nu imi lasa senzatia de piele "intinsa" sau care "tine", nu imi simt tenul uscat dupa folosite si nici nu mi-a provocat iritatii.

Dupa cum v-am spus, cantitatea este mai mult decat indeajunsa, de 150 ml, iar raportul calitate-cantitate-pret este foarte bun, pretul ei fiind de aproximativ 13 lei. Pentru mine este deja la a 3-a cumparare si am de gand sa o tot folosesc pana voi gasi altceva care sa imi placa si sa ii priasca tenului meu.

Voi ati incercat aceasta spuma de curatare pentru ten uscat de la Balea?

1 comment:

  1. Super, merci pentru review, nu stiam ca are si Balea spuma asta, eu momentan folosesc de la La Roche Posay, pupicei <3

    ReplyDelete