Tuesday, November 24, 2015

Comanda - Pentru Corpul Tau



Hello darlings, 
Acum ceva timp a ajuns la mine prima mea comandă de pe Pentru Corpul Tau pe care v-am prezentat-o cu entuziasm pe Facebook AICI. Acum a venit moment să vă prezint fiecare produs în parte şi să vă povestesc câte un pic despre ele.

De ce am ales să fac cumpărături de pe Pentru Corpul Tau? E simplu: gama de produse este variată, de la accesorii, la bijuterii, produse anti-insecte, ceaiuri, mănuşi din piele, cosmetice, produse pentru igiena intimă, produse de igienă, produse pentru copii, suplimente nutritive și produse techinico- medicale.



Pe blog-ul scumpetei de Andreea am văzut oja 164 de la Kallos care m-a captivat şi de atunci am spus că trebuie să fie a mea. Şi cum tot eram în secţiunea de oje, am adăugat pe listă şi oja neagră, nuanţa 99, doarece oja neagră este cea mai folosită şi o termin cel mai repede. Sunt primele oje de la Kallos din colecţia High Gloss pe care le încerc, până acum am avut doar ojele lor clasice. Oja lila este foarte cremoasă şi pigmentată, un singur strat este îndeajuns pentru o acoperire perfectă şi se usucă relativ repede. Oja neagră, din păcate este mult mai lichidă, 2-3 straturi fiind necesare pentru o acoperire opacă, iar durata de uscare este mult mai lungă.

Kallos GOGO 2in1 Șampon și gel de duș energizant pentru bărbați



Barbatul din viaţa mea trebuie răsfăţat, aşa că atunci când am plasat comanda l-am întrebat şi pe el ce vrea. A ales imediat şamponul şi gelul de duş revigoran de la Kallos. Amândoi eram curioşi de cât de bun este, mai ales după ce am citit că ingredientele active sunt complex de vitamine, extras de ginseng și bambus.

Kallos KJMN Şampon profesional pentru saloane



Ştiu, ştiu o grămadă de produse de la Kallos, însă de-a lungul anilor nici un produs nu m-a dezamăgit de la ei. Da, am avut şi produse cu minusuri, unele mai bune, unele mai rele, însă nu mi-au stricat părerea despre acest brand. Aşa că am ales şi eu un şampon de la Kallos şi m-am oprit asupra celui profesional pentru saloane, care reconstruieşte structura naturală a părului şi vitalizează firele de păr. Este un şampon bun, care face ceea ce promite, îl lasă uşor de pieptănat şi mătăsos.



Ultimul produs de la Kallos care a ajuns în comandă este un tuş lichid negru. Trebuie să recunosc că am început să învăţ să îl aplic din ce în ce mai repede şi mai corect, astfel am început să fac o adevărată colecţie de tuşuri, încercând să le testez pe toate. Acest tuş lichid de la Kallos are peniţa subţire, perfectă pentru modele simple, însă este foarte moale, dacă nu aş avea ceva experienţă nu cred că aş putea să îl aplic perfect din prima. Este rezistent şi nu se întinde imediat ce l-ai atins cu mână, în cazul în care ai uitat că eşti machiată. Un produs bun, din gama low-cost de cosmetice.



De când am primit coletul am desfăcut repede produsele de la Farmasi, vă daţi seama, muream de curiozitate cum miroasă. Sunt DEMENŢIALE, îţi vine să le mănânci, un miros fresh şi aromat de lime, parcă ai în recipiente o limonadă proaspătă. Exfoliant este uşor abraziv, faţă de alte exfoliante acesta nu mi-a iritat tenul şi mi-a lăsat faţa netedă şi curată. Masca exfoliantă am încercat-o ce câteva ori, în situaţii deferite. Aplicată pe faţa uscată, aceasta nu irită pielea şi îndepărtează cu succes grăsimea şi unele puncte de grăsime. Aplicată pe pielea proaspăt curăţată, atunci când porii sunt deschişi, aceasta poate lăsa o uşoară iritaţie în unele zone şi pătrunde mai în adâncime îndepărtând punctele negre mai adânci, ÎNSĂ atunci când o îndepărtaţi o să vă usture pielea, senzaţia îndepărtării ei fiind asemenea unei epilări cu benzi. Dacă aveţi tenul sensibil şi uşor iritabil nu vă recomand să o folosiţi în acest fel.

Mănuși chirurgicale sterile şi Manusi menaj Minut



Întotdeauna în casă sunt necesare mănuşi, fie pentru treburi casnice, fie pentru uz cosmetic. Eu am ales o pereche de mănuşi chirurgicale, pe care să le pot folosi atunci când îmi nuanţez părul, deoarece sunt mai fixe pe mână și mult mai uşor de folosit decât mănuşile de pungă care vin cu vopseaua. Am mai ales şi o pereche de mănuşi de menaj, pe care să le pot folosi la unele treburi casnice, deoarece unele soluţii atacă pielea şi unghiile.



Ultimul produs ales a fost o cutie de beţişoare pentru urechi. La noi în casă aceastea parcă se mănâncă, dispar foarte repede. Le folosesc pentru curăţarea manichiurilor, pentru aplicarea tratamentelor, etc. Sunt foarte versatile şi mereu la îndemână. Ceea ce îmi place la aceste beţişoare speciale pentru copii este faptul că vârful lor din vată este mai mic, devenind mai mare la bază, astfel nu te poţi lovi cu ele când îţi ştergi urechile.

Acestea sunt cumpărăturile mele de pe site-ul Pentru Corpul Tau. Vă place ce bunătăţi mi-am cumpărat? Pe voi ce produse vă tentează?

5 comments:

  1. Ce de-a produseee:)Sa le folosesti cu placere:-*

    ReplyDelete
  2. Ce produse frumoase. Bradul Kallos este exceptional de bun. Abia astept sa vad ce manichiura vei creea cu ojele! Te pup.

    ReplyDelete
  3. Si mie imi plac mult produsele Kallos. Ojutele sunt superbe. Abia astept sa le vad integrate in manichiuri. Cu ocazia aceasta am aflat de un nou magazin. ☺ Recunosc ca nu stiam de el.
    Sa te bucuri de toate achizitiile!
    Pupicei.

    ReplyDelete
  4. Ce de bunatati,abea astept sa vad mani,pup sa le folosesti sanatoasa <3

    ReplyDelete