Wednesday, November 4, 2015

Review Şampon şi Balsam regenerator Ziaja



Hello gagici!

Voi cum vă petreceţi această zi însorită de Noiembrie? Eu am fost la sală să îmi încarc bateriile cu energie, unde recunosc că uneori mă pornesc cu greu, însă după, sunt o persoană nouă, iar mai târziu plănuiesc o sesiune de cumpărături cu Răzvan.

Dar până atunci v-am pregătit un nou review. Dacă vă amintiţi când am fost la Cosmetics Beauty Hair 2015 la Romexpo, am plecat acasă cu un şampon şi balsam cu ulei de măsline pentru regenerarea părului de la Ziaja. Un brand cu care am făcut cunoştintă prin intermediul Elenei-By Sunshine căreia ţin să îi mulţumesc.


Okay, l-am folosit, l-am testat şi acum a venit momentul să vă povestesc despre el şi să vă spun părerea mea.

Înainte să trecem la review-ul propriu-zis, hai să ne familiarizăm cu brand-ul Ziaja. În palmaresul acestuia regăsim peste 230 de produse pentru îngrijirea tenului, corpului şi părului, precum şi produse destinate în exclusivitate farmaciilor (Ziaja Med - peste 100 produse), dar şi produse pentru saloanele de îngrijire (Denova Pro - peste 250 produse).

Produsele Ziaja sunt bazate pe ingrediente atent selectate din natură, precum uleiul extravirgin de măsline, laptele de capră, untul de portocale, uleiul de argan, algele marine, untul de cacao şi untul de shea. Este o marcăde cosmetice poloneze care sunt comercializate în peste 17 ţări.    

Şamponul regenerator cu ulei de măsline

Ce spun ei: Şamponul regenerator cu ulei de măsline, redă volumul şi sănătatea părului lăsându-l suplu şi mătăsos la atingere cu un parfum delicat şi persistent.

Cum funcţionează: Curăţă cu delicateţe părul şi scalpul ajutând procerul de regenerate a părului degradat.

Mod de folosire: Aplicaţi şamponul pe păr şi masaţi până se formează spumă. Clătiţi bine cu apă şi repetaţi aplicarea dacă este nevoie.




Balsamul de păr pentru regenerare cu ulei de măsline

Ce spun ei: Reduce efectul static şi problemele de încâlcire a părului. Asigură strălucirea naturală şi catifelarea părului.

Cum funcţionează: Regenerează structura părului degradat şi acţionează pe întreaga lungime a firului de păr.

Mod de folosire: Aplicaţi o cantitate mică de balsam peste părul proaspăt spălat, lăsaţi să acţioneze 3-5 minute apoi clătiţi bine părul cu apă.

Părerea mea: După cum am spus în nenumărate postări, după stresul cu disertaţia şi mutarea la Bucureşti unde am fost nevoită să mă obişnuiesc cu apa mai dură, părul meu s-a deteriorat considerabil şi a început să cadă. Şi să cadă smocuri, smocuri de m-am speriat.

Am cumpărat multe măşti şi tratamente dar fără succes. Ce m-a surprins a fost că încă după prima folosite a şamponului şi balsamului, părul a rămas mai mătăsos şi s-a încâlcit mai puţin. După a 2-a folosire deja am început să văd o îmbunătăţire şi să se reducă cantitatea de păr care îmi cădea.

Acum după o lună de utilizare părul meu are mai mult volum, este mai moale, nu se încâlceşte la fel de tare şi cel mai important cad mult mai puţine fire. Sincer, am fost sceptică, mai ales că înainte de folosirea lui foloseam tratamentul de la Gerovital si nu avea nici un efect asupra părului meu. 


Sunt profund impresionată şi când îl termin îl voi recumpăra. Până şi Răzvan a renunţat la şamponul pe care îl folosea şi îl foloseşte pe acesta de la Ziaja. Sunt foarte curioasă să încerc şi alte produse de la ei deoarece mi-au câştigat încrederea. Am văzut la prietena mea Oana, gelul de duş cu portocale şi crema de corp, puteţi vedea review aici, este următorul produs pe lista de cumpărături.

Produsele Ziaja le puteţi găsi pe pagina de Facebook  Face Bucharest dar şi în farmacii.

      Voi ce produse Ziaja aţi folosit? Sau dacă nu aţi folosit încă, ce produse de la ei vă tentează şă încercaţi? Eu vă pup şi am fugit la cumpărături; vă aştept părerile ca să vorbim când mă întorc.

9 comments:

  1. Si eu am probleme cu parul,imi cade groaznic de tare.Am incercat de toate,dara fara niciun rezultat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anca, stiu ce rau e sa iti cada parul tare, eu am incercat foarte multe pana am reusit sa il mai inbunez sa nu prea mai cada.

      Delete
  2. Ma bucur ca ti-au placut,si mie tare mult,pup <3

    ReplyDelete
  3. Da, stresul ne distruge parul si nu numai, din pacate. Eu inca nu am incercat aceasta gama de produse, dar citind atatea reviuw-uri impresionante, ma tenteaza enorm de mult!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Andrea, chiar zic ca merita sa le acorzi o sansa, nu ai de unde sa stii, poate si pe tine te vor ajuta mult.

      Delete
  4. Si eu am probleme cu caderea parului... de cateva luni imi pica extrem de mult. Si prin casa e totul numai par. Ma tenteaza produsele Ziaja, mi-am luat si eu cateva, si cred ca le voi da o sansa si celor prezentate de tine, sau cel putin samponului.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poti incerca. Nu e scump ca altele ca dupa sa spui ca e o investitie pierduta.
      Mie personal mi-a placut foarte mult.

      Delete
  5. Interesant...si mie a inceput sa-mi cada mai mult par decat inainte parca...
    Eu am samponul si balsamul antimatreata, insa nu sunt foooarte incantata de ele...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu ma inteleg foarte bine cu acestea cu ulei de masline pentru regenerare. :-?
      Chiar sunt curioasa de parerea ta finala dupa ce il mai folosesti pe cel antimatreata.
      Acum cateva zile ma intreba cineva daca stiu ceva despre el.

      Delete