Monday, November 9, 2015

Nail Art Marathon - 25. Movie



Hello gagici, 
Astăzi am pregătit o nouă postare cu o manichiură special creată pentru colaborarea Nail Art Marathon 2015 organizată împreună cu fetele de pe grupul The Polish Addict.
Teo de la Taitzel Blog, a ales pentru noi tema Movie, o temă foarte interesantă care mi-a stârnit creativitatea. M-am gândit foarte mult ce model să realizez pentru această temă, deoarece sunt foarte multe filme care m-au emoţionat şi care mi-ar fi plăcut să vi le prezint.

Până la urmă m-am hotărât la filmul "Something's Got To Give" în care joacă Marilyn Monroe. Offf... tare greu a fost să mă hotărăsc. După ce m-am hotărât asupra filmului am căutat ojele şi m-am hotărât asupra modelului.

Am selectat setul Prodigy Gel Duo de la Golden Rose, oja Essence - Wild White Ways, plăcuţa hehe 004 de la Lady Queen şi water decals cu Marilyn Monroe.

Setul Prodigy Gel Duo de la Golden Rose (nuanţa numărul 19 a ojei roşii/vişinii) vă spuneam că am plecat cu el acasă când am fost la Cosmetics Beauty Hair 2015 la Romexpo. După cum bine ştiţi atunci am adăugat în colecţie muuulte oje de la Golden Rose.


Eram super curioasă să testez ojele din gama Prodigy Gel, mai ales că promit o aplicare uşoară, şi un efect de gel cu strălucire şi rezistenţă până de până la 7 zile. Instrucţiunile de aplicare sunt super uşoare:
1. Aplicaţi 2 straturi de Prodigy Gel Color şi lăsaţi să se usuce timp de 2 minute. 
2. Aplicaţi un strat de Prodigy Gel Top Coat şi lăsaţi să se usuceîin lumină naturală.

Am rămas surprinsă de textura şi luciul acestei oje. Ojele din această gamă au pensula lată, perfectă pentru aplicarea uşoară a ojei, iar 2 straturi subţiri au fost îndeajuns pentru o acoperire perfectă. S-a urcat foarte repede, mai repede decât mă aşteptam, astfel am putut aplica repejor modelul peste.


Top coat-ul s-a uscat un pic mai greu, poate fiindcă eu mi-am făcut unghiuţele noapte şi nu s-au uscat la lumina zilei aşa cum este recomandat. Însă nu a fost o perioadă insuportabil de lungă iar luciul acesteia este SUPERB. Eu deja port această manichiură pe unghiuţe de 4 zile, timp în care am spălat vase şi am făcut curat, iar luciul nu a dispărut.

Peste acest roşu/vişiniu superb m-am folosit de plăcuţa hehe 004 de la Lady Queen pentru a ştampila un model elegant cu ojă albă. 


Pentru unghia accent am alesă să folosesc o bază albă, realizată cu aceeaşi ojă cu care am realizat şi modelul ştampilat, Essence - Wild White Ways, iar peste am aplicat un water decal cu Marilyn Monroe.


Dacă sunteți pasionate de nail art, puteți folosi codul PVLC15 pentru a beneficia de 15% reducere pe ladyqueen.com!

Sper că vă place modelul meu pentru tema Movie, a colaborării Nail Art Marathon 2015 organizată împreună cu fetele de pe grupul The Polish Addict.

Nu uitaţi să treceţi şi pe la celelalte fete participante la colaborare:

  1. Teo - www.taitzel.com
  2. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
  3. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  4. Vanyna - http://gothangelworld.blogspot.ro
  5. Alina - www.venuschic.com
  6. Mădălinahttp://misshappyandhernails.blogspot.ro
  7. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro
  8. Kinga - www.kinganak.com
  9. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  10. Andra Kat - http://andrakat.com
  11. Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  12. Deyutzahttp://deyutza87.blogspot.ro/

13 comments:

  1. Foarte frumoase si elegante,te pup <3

    ReplyDelete
  2. Arata tare bine manichiura ta <3 Pupici

    ReplyDelete
  3. ce simpatica unghiuta cu Marilyn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, mi-a fost tare greu sa aleg un singur model cu ea. :)

      Delete
  4. Arata pur si simplu wow! Elegante si feminine. Great tribute to Marilyn :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, scumpa :* Si ale tale au fost superbe, le-am admirat mult. <3

      Delete
  5. Ce superba este manichiura! ♥ Am admirat-o in weekend tare mult si aveam impresia ca ti-am lasat si comentariu. Dar nu a fost asa si imi cer scuze.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, scumpa. <3 Nici nu iti imaginezi ce zambet mi-ai pus pe buze cand am citit ca iti plac. Eu mereu raman cu ale tale in gand. <3

      Delete
  6. Foarte eleganta manichiura! Imi place mult de tot!

    ReplyDelete