Wednesday, November 11, 2015

Week in Photos (10)



Week in Photos

Hello gagici, voi cum v-aţi petrecut săptămâna ce tocmai a trecut?
Pentru mine a fost o săptămână plină de aventuri şi peripeţii. 

Off şi ce plină a fost, mai ales sfârşitul de săptămână. Plin de clipe fericite, petrecute în familie, clipe de dor, pentru membrii care nu erau alături de noi şi plin de activităţi dar şi de pofte.

Da, am spus bine, POFTE, dar acum asta nu înseamnă că voi trebuie să trageţi multe, multe concluzii şi zâmbete pe sub mustăţi.

După cum am spus şi în alte postări, în ultimele 2 săptămâni am ţinut o mică dietă... Iar unele zile au fost încercate de pofte, mai ales atunci când numai bunătăţi (nesănătoase) au fost prin preajmă. Nu stiu dacă e okay să îi spun dietă, deoarece a fost mai degrabă un regim alimentar mai echilibrat. Iar în urma acestuia am dat jos 4 kg. Interesant, nu? 


Dar asta nu înseamnă că m-am înfometat, dacă nu mă credeţi, uitaţi aici ce salată mare şi frumoasă am păpat. A fost delicioasă, cu somon şi nuci şi multe bunătăţi. De asemenea fructele au înlocuit pofta de dulce... Iar Pomelo a fost printre vedetele alese alături de pere şi fructe de pădure. Dacă v-am făcut curioase să îmi spuneţi şi vă voi povesti despre acest regim.


Luni am ajuns Asian Fest şi am făcut câteva cumpărături. Din păcate pentru mine, marea majoritate a standurilor erau închise iar atmosfera un pic cam sumbră, însă nu m-am lăsat descurajată şi am trecut la cumpărături. Am găsit multe, multe bunătăţi şi cu greu m-am oprit la doar câteva. Am cumpărat multe sosuri, alge prăjite (sunt atât de bune), o supă cu wasabi şi 2 măşti de faţă. Dacă sunteţi curioase cât sunt de bune măştile, să îmi spuneţi şi voi reveni cu review-uri. La final am plecat şi cu prânzul meu pentru acea zi acasă, SUSHIIIII.



De aproape un an m-am chinuit să îmi las părul să crească, deoarece îmi este dor să mă pot juca cu el. Să experimentez diferite înpletituri şi cocuri, iar bretonul să nu mai fie drept. Vă spun drept că mă obişnuisem fără breton, dar parcă nu eram eu fără el. Aşa că, idee spontană, m-am dus şi m-am tuns. Mi-am îndreptat vârfurile şi am revenit la breton. 


Am fost harnică şi am postat mult săptămâna ce tocmai a trecut şi promit să postez şi de acum înainte la fel de mult. Dacă nu aţi văzut postările, puteţi accesa AICI postarea cu oja holografică de la China Glaze şi AICI review-ul la şamponul şi balsamul de păr cu ulei de măsline de la Ziaja. 


Multe, multe colete şi pachete au ajuns la mine şi mi-au înveselit zilele. Aproape în fiecare zi am primit bunătăţi pe care abia aştept să vi le prezint! Am primit plăcuţe de la Lady Queen, pe care deja le-am pus la treabă AICI



Am primit coletul cu comanda de la Pentru Corpul Tau, cu muuulte bunătăţi. Produsele de la Farmasi au intrat deja în teste, vă spun că miros genial, îmi vine să le mămânc.


Am primit şi invitaţiile la concertul Carlz Rae Jepsen organizat de Coca-Cola, la care abia aşteptam să mă duc. Însă a fost anulat datorita evenimentelor din ultima perioadă, aşadar aşteptăm reprogramarea acestuia.


Am primit şi bunătăţi de la Ziaja şi By Sunshine, care de asemenea au intrat în teste şi acuşi vo voi spune părerea mea despre ele.


În week-end părinţii lui Răzvan ne-au făcut o surpriză şi au venit în Bucureşti. Aşadar am avut ocazia să sărbătorim împreună Sf. Mihail şi Gavril dar să şi primim multe bunătăţi. Tocmai de aceea vă spuneam de multe, multe pofte. De la 3 tipuri de tort, la bombonale de ciocolată şi cafea!





Am profitat de puţinul timp împreună şi am răman la rude peste noapte. În camera în care am rămas, erau scrise aceste cuvinte pe perete deasupra patului. Off, mi-au ajuns la suflet! M-am hotărât, când ne vom muta la casa noastră ne vom inspira din relaţia noastră şi vom scrie si noi ceva de suflet pe perete. 

  
Cam atât pentru săptămâna ce tocmai a trecut! Abia aştept să aflu ce aţi făcut şi voi. Puupicei până data viitoare.

9 comments:

  1. M-ai ucis cu sushi-ul ala :)) de bomboane si cafea nu mai spun nimic. Sunt curioasa cum iti vor placea produsele de la Ziaja :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. M-a ucis si pe mine pasta wasabi de la el, si doar stii cat de iute imi place mie. :)))

      Delete
  2. Ce saptamana si ce weekend plin ai avut! Ar fi fain sa se tina concertul C.R Jepsen. Sa mergi:p Ai multe produse de testat. Am vazut si din alte postari ca ai primit multe placute. Eu chiar sunt curioasa cum ai sa le combini-imaginile cu ojele. :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, abia astept concertul C.R Jepsen. <3 Uuu si placutele, am muuulte modele in minte si combinatii. <3

      Delete
  3. mvai, vreau si eu bombonele din alea!!!!!!!!!!! <3
    pooofftee :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Promit ca in urmatorul colet strecor cateva pentru tine. :D

      Delete
  4. Pupicei Alinus,ce de bunatati acolo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puup Oana, daaaa bunatati multe dar trebuie sa fiu cumpatata tare. :D

      Delete
  5. Ai avut o saptamana frumoasa, iar privind imaginile cu produsele asiatice pur si simplu imi ploua in gura. Sunt mare fana a bucatariei Asiatice, in general!

    ReplyDelete